Teykage
80+ Silver
Dahası
Umarım çıkarır.Türk satıcı desteklemek lazım. Yarın daha iyisini çıkarır o.
Umarım çıkarır.Türk satıcı desteklemek lazım. Yarın daha iyisini çıkarır o.
rebate100 diye bid kod verdiler oda geçersiz ya bu gümrüğe falan takılazmı hemManyetik şarj standı bile yok nasıl daha iyi.
Bakalım umarım kötü değildir.159 Pro nordic + huano olduğu zaman iyiydi. Royuan ile ring Nuo olunca değiş.
Gümrüğe takılmaz 30 euroyu geçmiyor.rebate100 diye bid kod verdiler oda geçersiz ya bu gümrüğe falan takılazmı hem
3950 li olmadı yine 3395 li mouse çıkarır. Bu sefer mcu olarak nordic kullansın 5 dolar fark ediyor. O zaman 1499tl den satar ürünü.Umarım çıkarır.
Takılmaz.rebate100 diye bid kod verdiler oda geçersiz ya bu gümrüğe falan takılazmı hem
kod vermiyorlar ya3950 li olmadı yine 3395 li mouse çıkarır. Bu sefer mcu olarak nordic kullansın 5 dolar fark ediyor. O zaman 1499tl den satar ürünü.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Takılmaz.
Başka desteğe yaz. Desteğe sayılı veriyorlar onlar bitince veremiyor. Başkasına sor.kod vermiyorlar ya
Hacı ben artık takibi bıraktım da bizim aldığımız bu Roma mızrakları yani 159Prolar Nordic MCU muymuş Ruyoun mu? Maillere falan dönüş oldu mu üreticiden ya da Temu'dan?Başka desteğe yaz. Desteğe sayılı veriyorlar onlar bitince veremiyor. Başkasına sor.
Hepsine döndüler. 159 Pro ve Apex Royuan MCU ve switch markası da Huano yerine Ring NuoHacı ben artık takibi bıraktım da bizim aldığımız bu Roma mızrakları yani 159Prolar Nordic MCU muymuş Ruyoun mu? Maillere falan dönüş oldu mu üreticiden ya da Temu'dan?
YokTemuda taksit yapma imkanı var mı
Çinliler donanımda eskisi gibi değiller ama yazılım kısmı korkutuyor.Bakalım umarım kötü değildir.
Gümrüğe takılmaz 30 euroyu geçmiyor.
bağlantıyı kesmioki sdf jnksBaşka desteğe yaz. Desteğe sayılı veriyorlar onlar bitince veremiyor. Başkasına sor.
Ajazz'ın yazılımı iyi diyorlardı.yazılım kısmı korkutuyor.
Konuşmayı sonlandır yaz.bağlantıyı kesmioki sdf jnks
Anakart önemli mcu işleyişiAjazz'ın yazılımı iyi diyorlardı.
Türk satıcı daha iyisini mi çıkarır? Ürünler alibaba'dan alınıyor hocam zaten? Furylevel Z1'in fotosunu alibaba'da aratın denk geleceksiniz zaten.Baken mcu Çinli mcu dan daha iyi. Malzeme olarak da z1 daha iyi. Eğer switch çinliyse z1 de huano var. Sarj istasyonu dışında bir artısı yok. Garanti de yok.
Ekstra indirim yoksa Z1 öneriyorum artık.
159 Pro nordic + huano olduğu zaman iyiydi. Royuan ile ring Nuo olunca değiş.
Türk satıcı desteklemek lazım. Yarın daha iyisini çıkarır o.