Yapıştır beyaz mouse pad'de renkli al çicek gibi duruyorBenim masam monitor kasa her sey siyah bi tek klavye ak820 max bej rengi mouse u hangi renk alsam acaba siyah mi beyaz mi cok arada kaldim
Her şey siyahsa siyah alman daha mantıklı olurBenim masam monitor kasa her sey siyah bi tek klavye ak820 max bej rengi mouse u hangi renk alsam acaba siyah mi beyaz mi cok arada kaldim
Obaa Roma mızrağı.
bana 1200tl gözüküyor şuan sepette 1400 ne hocam D:
Deme öyle yaObaa Roma mızrağı.
bana 1200tl gözüküyor şuan sepette 1400 ne hocam D:
Değilsiniz malesef, çok değişik tipler gördüm bugün Temu sayesinde. kalp olayını bende fark ettim bugün birkaç kez, epttavm müşteri hizmetleri bunlardan iyidir, o derece bilgisiz ve kötüler.Şunların konuşması, sona kalp atmasından vs rahatsız olan bir tek ben miyim?
Gelenle, Gidene çare yok hocam, sağlık olsun, Alman Panzeri gibi mouse sahibi oldun.
Mouse pad onerin var mi kralYapıştır beyaz mouse pad'de renkli al çicek gibi duruyor
Yani işte bir tek klavye beyaz ama klavye fantazim oldugu icin surekli klavye degisiyorum belki gmk 67 cekebilirimHer şey siyahsa siyah alman daha mantıklı olur
klavye cok güzel duruyor ama siyah setupda baya sırıtmış. Kendimde beyaz z11 kullanıyorum keşke siyah ya da gri kasalı olanını alsaydım diyorumMouse pad onerin var mi kral
Yani işte bir tek klavye beyaz ama klavye fantazim oldugu icin surekli klavye degisiyorum belki gmk 67 cekebilirim
satın aldım yanına bir tane mutfak termometresi ekledim 1204 TL'ye geldi teşekkürler.canlı destekten %20 kupon isteyin
Bende z686 da var onu da satmam lazim bi an once kullanmiyorum cunku. Bu arada bu klavyeye siyah keycaps alsam bejin ustune siritir miklavye cok güzel duruyor ama siyah setupda baya sırıtmış. Kendimde beyaz z11 kullanıyorum keşke siyah ya da gri kasalı olanını alsaydım diyorum
Apex stogu hic gelmeyebilir yuksek ihtimalfareyi çeksem mi bende ya 1170tl ye geliyor bende deApex stoğuna kadar dayanmam lazm
SırıtırBende z686 da var onu da satmam lazim bi an once kullanmiyorum cunku. Bu arada bu klavyeye siyah keycaps alsam bejin ustune siritir mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Apex stogu hic gelmeyebilir yuksek ihtimal