Cavuskerem
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,979
en iyi ikiliyi almışsın ho , ben de iki klavye aldım renginden dolayı apex de almak isterdim
en iyi ikiliyi almışsın ho , ben de iki klavye aldım renginden dolayı apex de almak isterdim
tek pakette hocamBu temuda aynı sepette alınan ürünlerin ayrı ayrı gönderme olayı varmı yoksa hepsi tek kargoda mı geliyor?
satıcılar farklıysa bile mi?tek pakette hocam
Evet tek pakette geliyor farklı olsa bilesatıcılar farklıysa bile mi?
inşallah ikisinde de sorun yaşanmaz ya yoksa iade gidicekte parası yatıcakta bir ton iş3950 ile Royuan Mcu takılma yapıyorsa 3395 ile yapmıyorsa 3395 sensör olan anakartı kullanmak daha iyi olacaktır.
Ekstra indirim olarak geçiyordu bir de üstüne %20 sepette indirim kuponu daha verdi müşteri temsilcisi her şey dahil 860 TL’ye geldi. Herhalde daha ucuza şuan alınamazdı.Promosyonun adi neydi
Hocam üstteki iki ürünün adı veya linki var mıen iyi ikiliyi almışsın ho , ben de iki klavye aldım renginden dolayı apex de almak isterdim
tabii ki ajazz hocam sorman hataThrone Raito RefleX PixArt PAW3395 26.000 Dpi vs AJAZZ AJ159PRO hangisi alınır
Sağolun hocam. Valla ben de çok memnunum renklerden.en iyi ikiliyi almışsın ho , ben de iki klavye aldım renginden dolayı apex de almak isterdim
Çok fazla yabancı forumlarda konularını okudum Proda hiç şikayet yok ama Apex'de kimine sorunsuz kimine bağlantı problemli gitmiş. Hatta bağlantı problemi olan bazıları Dockun içini açmış alıcının üzerinde alüminyüm bir parça bulmuş o parçayı çıkarınca bağlantı probleminin çözüldüğünü söylemiş. Bağlantı probleminden kastım 2.4 Ghz'de sık sık kopmalar oluyormuş.inşallah ikisinde de sorun yaşanmaz ya yoksa iade gidicekte parası yatıcakta bir ton iş
Bana geldi ama Proyu roma mızrağı şeklinde aldım bir kere.Şu ekstra indirim algoritmasına tüküreyim yeterlan herkese geliyor bir bizi teğet geçti
614'e de alın hocam dengelersiniz zararıBana geldi ama Proyu roma mızrağı şeklinde aldım bir kere.Şuan isterem 614 e bir daha alabiliyorum.