Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159PRO 8K SARJ VE DONGLE İLE BERABER 1310TL!!!

Ayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
800
İsim
Mehmet
Bu temuda aynı sepette alınan ürünlerin ayrı ayrı gönderme olayı varmı yoksa hepsi tek kargoda mı geliyor?

Chappies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Göktuğ DADAŞ
3950 ile Royuan Mcu takılma yapıyorsa 3395 ile yapmıyorsa 3395 sensör olan anakartı kullanmak daha iyi olacaktır.
inşallah ikisinde de sorun yaşanmaz ya yoksa iade gidicekte parası yatıcakta bir ton iş

Krxell

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
İsmail
Promosyonun adi neydi
Ekstra indirim olarak geçiyordu bir de üstüne %20 sepette indirim kuponu daha verdi müşteri temsilcisi her şey dahil 860 TL’ye geldi. Herhalde daha ucuza şuan alınamazdı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

IMG_7193.jpeg
Uygulamadan mesajlar kısmını kontrol edin ekstra indirim seçeneğinde bu ürün çıkıyor ona uygulayın müşteri temsilcisinden özellikle Arap kökenli olsun %20 indirim talep edin yüksek fiyatlara almayın

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Rıfat Avcı
en iyi ikiliyi almışsın ho , ben de iki klavye aldım renginden dolayı apex de almak isterdim
Sağolun hocam. Valla ben de çok memnunum renklerden.
Mesaj otomatik birleştirildi:

inşallah ikisinde de sorun yaşanmaz ya yoksa iade gidicekte parası yatıcakta bir ton iş
Çok fazla yabancı forumlarda konularını okudum Proda hiç şikayet yok ama Apex'de kimine sorunsuz kimine bağlantı problemli gitmiş. Hatta bağlantı problemi olan bazıları Dockun içini açmış alıcının üzerinde alüminyüm bir parça bulmuş o parçayı çıkarınca bağlantı probleminin çözüldüğünü söylemiş. Bağlantı probleminden kastım 2.4 Ghz'de sık sık kopmalar oluyormuş.

Oguz...

80+ Bronze
Şu ekstra indirim algoritmasına tüküreyim yeterlan herkese geliyor bir bizi teğet geçti

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Rıfat Avcı
Şu ekstra indirim algoritmasına tüküreyim yeterlan herkese geliyor bir bizi teğet geçti
Bana geldi ama Proyu roma mızrağı şeklinde aldım bir kere. :( Şuan isterem 614 e bir daha alabiliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,707
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom