Neler Yeni

🔥İndirim Ajazz AJ199 4K Kablosuz Gaming Mouse 1786 ₺

ne fark var ? hangisi daha iyi

bana beyaz fi f/p kablosuz mouse sartt

İade işlemim tamamlanınca alacağım. Teşekkür ederim.
F1 Pro Max modelini aktif kullanıyorum 4 ay kadar oldu. Önceden Rival 3 Wireless kullanıyordum ağırlıkta ciddi bir fark yarattı. Pil ömrü muhteşem gidiyor, kabloya taktığınızda hâla kullanabiliyorsunuz. Bilgisayardan hem çalışıyorum hem oyun oynuyorum günlük en az 8 saatlik kullanım gibi düşünebilirsiniz, 2 haftada bir şarj ediyorum daha az kullanımda 3-4 haftayı çıkartır. Hayatımda harcadığım en iyi 2bin tl diyebilirim bu mouse için.

Eline ulaşıp deneyen var mı mouseyi?
Bugün bana geldi ve hemen değişim talep ettim. Mouse'u sallayınca sanki içinde bir parça varmış gibi takır takır sesler geliyor. Eğer yeni gönderdiklerinde bu sorun devam ederse iade edeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca Dongle ve kablosunun malzeme kalitesini pek beğenmedim çok dandik duruyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Değişim talebini, iade talebi olarak değiştirdim. Kalitesini beğenmedim.

Ürün bugün elime ulaştı. Taze taze incelemesini yaptım. Linki yukarı bıraktım ilgili arkadaşlar okuyabilir. 👋

Ürün bugün elime ulaştı. Taze taze incelemesini yaptım. Linki yukarı bıraktım ilgili arkadaşlar okuyabilir. 👋
Kablonun dandikliğine değinmemişsiniz ama geri kalanı dediğiniz gibi. Bence bu fiyat için o ürün yetersiz hem kalite hemde malzeme kalitesi olarak. Alana hayırlı olsun ben iade edeceğim bugün.

Kablonun dandikliğine değinmemişsiniz ama geri kalanı dediğiniz gibi. Bence bu fiyat için o ürün yetersiz hem kalite hemde malzeme kalitesi olarak. Alana hayırlı olsun ben iade edeceğim bugün.
Kablo dandik değil ki üstad. Sana neresi sıkıntılı geldi ki? Standart bildiğimiz paracord kablo böyle oluyor. Mouse hareketlerin engellenmesin diye kuş gibi yapıyorlar. Kablolu kullanımda da kablosuz hissiyatını yakalayabilmek adına. Benim kopyamda malzeme kalitesi ile ilgili ciddi bir sıkıntı yok. Creaking yok, Wobble yok. Sallantı testleri nefis. Belki sizin kopya sıkıntılıdır hocam. İade etmişsiniz zaten (y)

Ürün biraz sattı ya hemen fiyatı arttırmışlar. Tip Türk ticaret ahlakı.

Ekler

• Screenshot_4.jpg
    Screenshot_4.jpg
    35.3 KB · Hit: 71
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,325
Üyeler
173,488
Son üye