Neler Yeni

Ajazz AJ199 vs AttackShark X3 vs DermoShark N3 mouse tercihim ne olmalı ?

KlorM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Salih Sungur
Şimdi Öncellikle Mouseların özelliklerini bir masaya serelim. (hepsine tek tek eklemek saçma olucağından bi şekil kıyaslama görünütüsü başa eklicem zaten resmen aynılar.
Ekran görüntüsü 2023-10-18 163332.png

Ajazz Aj199 Ölçüler Ağırlık Sensör DPI Hz
Ekran görüntüsü 2023-10-18 163443.png
Ekran görüntüsü 2023-10-18 163524.png

Alt skatez Tasarımı

resim_2023-10-18_165244405.png

Skatez Malzemesi satıcı verisi (bundan pek anlamadığımdan direk copy paste yapıcam) :Ayaklar %100 saf bakire PTFE'den yapılmıştır, Daha büyük ayak tasarımı, oyunla saf, daha az sürtünmeli, akıcı bir bağlantı için daha yumuşak kayma sağlar.
Acceleration (Hızlanma): 50G
IPS: 650
Mouse Switch: Kailh GM 8.0 (switch sesi içi tıklayın)
6 Programlanabilir tuş
300 mAh pil 40 saat kullanım süresi (satıcı verisi)
2.4ghz kablosuz ve usb kablo ile şarj olurken kablolu kullanım
ağırlık 60Gr ekstra olarak değiştirilebilir delikli kapak tasarımı (-3 gram daha hafif)
Siyah Mavi Beyaz Pembe 4 Renk seçeneği
Bulabildiğim en ucuz ve tek satıcı Amazondan 1.199.99 TL kargo ücretsiz

Attack Shark X3 Ağırlık Sensör DPI Hz

Ekran görüntüsü 2023-10-18 163414.png

Ekran görüntüsü 2023-10-18 163604.png

Alt Skatez tasarımı:
1697637834822.png

Skatez Malzemesi: 100% Virgin Sınıf PTFE ve Simetrik Ergonomi (satıcı verisi)
Mouse Switch: Kailh GM 8.0 (switch sesi içi tıklayın) (Kailh Black Mamba Micro-Motion Switches, internette bu isimlede geçiyordu farklı mı bilmiyorum)
5 Programlanabilir tuş
Pil kaç mAh bulamadım ama her yerde 200 saate kadar pil ömrü yazıyor. (büyük ihtimal en düşük hz ((125)) de ve 2.4ghz de)
Bağlantı: 2.4 Ghz / Bluetooth 5.2 / ve Usb Type c ile şark olurken kullanılabilir
Ağırlık 49±3 (3Gr usb dongle ağırlığı) değiştirilebilir kapak tasarımı yok
Renk seçenekleri biraz karmaşık:
Attack Shark X3 ismiyle alırsanız Siyah Beyaz ve +200 lira farkla kırmızı alabiliyorsunuz

Veya ürünün farklı isimle satılan versiyonu olan
VGN Gamepower X3 ismiyle alırsanız
Siyah Beyaz Kırmızı ve Lavanta seçenekleriyle alabiliyorsunuz ayrıca siyah olan 50 lira daha ucuz
Ayrıca 2 farklı amazon satıcısındada +150 200 lira farkla Grip Tape li versiyonunu satın alabilirsiniz

DARMOSHARK N3 Ağırlık Sensör DPI Hz
Ekran görüntüsü 2023-10-18 163432.png
1697639252170.png

Alt Skatez Tasarmı
1697639327919.png

Skatez Malzemesi: PTFE (black) (diğerleriyle aynı tüm renk seçeneklerinde siyah)
7 Programlanabilir tuş
300 mAh pil ömrü 70 saat kullanım süresi (satıcı verisi)
Bağlantı: 2.4 Ghz / Bluetooth 5.x (bulamadım) / ve Usb Type c ile şark olurken kullanılabilir
Ağırlık 59Gr
Renk seçenekleri: Siyah ve Beyaz
Türkiye Distribütörü ConnectGame diye bir Marka ve en ucuz satış fiyatıyla 999.99TL ile orası

ben bugüne kadar mouseun dpi ve hz i dışında diğer özellikleri nedir ne değildir bilmeyen biriydim sensör vb. o yüzden detaylı yorum yapamıcam tek bildiğim bu 3 modelin yurt dışında "low budget" yani düşük bütçe mouse olarak geçiyolar oda sensörden dolayı değil plastik malzeme kalitesinden dolayı, ayrıca yurtdışı bazlı olduklarından dolayı internette yedek skatez veya griptape almak isterseniz kolayca bulailirsiniz (yurt dışından aliexpress amazon vb. )

bende kendime kablosuz mouse almak istiyorum o yüzden bu araştırmaya girdim ve bu rehberi hazırladım (şarj edilebilir olması benim kriterimdi, pil istemiyorum.) sizin fikirlerinizi ve siz olsanız ne alırdınız bilmek isterim ayrıca pixart 3395 muadili sensörlü kablosuz şarj edilebilir başka mouse biliyorsanız onlarıda duymak isterim hatta rehbere sonradan ekleyebilirim merak edenler için.

KARAR VERMEMDE YARDIM EDİN SİPARİŞ EDİYİM​

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Şimdi Öncellikle Mouseların özelliklerini bir masaya serelim. (hepsine tek tek eklemek saçma olucağından bi şekil kıyaslama görünütüsü başa eklicem zaten resmen aynılar.
Alıntıyı görüntüle

Ajazz Aj199 Ölçüler Ağırlık Sensör DPI Hz
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alt skatez Tasarımı

Alıntıyı görüntüle
Skatez Malzemesi satıcı verisi (bundan pek anlamadığımdan direk copy paste yapıcam) :Ayaklar %100 saf bakire PTFE'den yapılmıştır, Daha büyük ayak tasarımı, oyunla saf, daha az sürtünmeli, akıcı bir bağlantı için daha yumuşak kayma sağlar.
6 Programlanabilir tuş
300 mAh pil 40 saat kullanım süresi (satıcı verisi)
2.4ghz kablosuz ve usb kablo ile şarj olurken kablolu kullanım
ağırlık 60Gr ekstra olarak değiştirilebilir delikli kapak tasarımı (-3 gram daha hafif)
Siyah Mavi Beyaz Pembe 4 Renk seçeneği
Bulabildiğim en ucuz ve tek satıcı Amazondan 1.199.99 TL kargo ücretsiz

Attack Shark X3 Ağırlık Sensör DPI Hz

Alıntıyı görüntüle
Alt Skatez tasarımı:
Alıntıyı görüntüle
Skatez Malzemesi: 100% Virgin Sınıf PTFE ve Simetrik Ergonomi (satıcı verisi)
Mouse Switch: Kailh GM 8.0 (switch sesi içi tıklayın) (Kailh Black Mamba Micro-Motion Switches, internette bu isimlede geçiyordu farklı mı bilmiyorum)
5 Programlanabilir tuş
Pil kaç mAh bulamadım ama her yerde 200 saate kadar pil ömrü yazıyor. (büyük ihtimal en düşük hz ((125)) de ve 2.4ghz de)
Bağlantı: 2.4 Ghz / Bluetooth 5.2 / ve Usb Type c ile şark olurken kullanılabilir
Ağırlık 49±3 (3Gr usb dongle ağırlığı) değiştirilebilir kapak tasarımı yok
Renk seçenekleri biraz karmaşık:
Attack Shark X3 ismiyle alırsanız Siyah Beyaz ve +200 lira farkla kırmızı alabiliyorsunuz

Veya ürünün farklı isimle satılan versiyonu olan
VGN Gamepower X3 ismiyle alırsanız
Siyah Beyaz Kırmızı ve Lavanta seçenekleriyle alabiliyorsunuz ayrıca siyah olan 50 lira daha ucuz
Ayrıca 2 farklı amazon satıcısındada +150 200 lira farkla Grip Tape li versiyonunu satın alabilirsiniz

DARMOSHARK N3 Ağırlık Sensör DPI Hz
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alt Skatez Tasarmı
Alıntıyı görüntüle
Skatez Malzemesi: PTFE (black) (diğerleriyle aynı tüm renk seçeneklerinde siyah)
7 Programlanabilir tuş
300 mAh pil ömrü 70 saat kullanım süresi (satıcı verisi)
Bağlantı: 2.4 Ghz / Bluetooth 5.x (bulamadım) / ve Usb Type c ile şark olurken kullanılabilir
Ağırlık 59Gr
Renk seçenekleri: Siyah ve Beyaz
Türkiye Distribütörü ConnectGame diye bir Marka ve en ucuz satış fiyatıyla 999.99TL ile orası

ben bugüne kadar mouseun dpi ve hz i dışında diğer özellikleri nedir ne değildir bilmeyen biriydim sensör vb. o yüzden detaylı yorum yapamıcam tek bildiğim bu 3 modelin yurt dışında "low budget" yani düşük bütçe mouse olarak geçiyolar oda sensörden dolayı değil plastik malzeme kalitesinden dolayı, ayrıca yurtdışı bazlı olduklarından dolayı internette yedek skatez veya griptape almak isterseniz kolayca bulailirsiniz (yurt dışından aliexpress amazon vb. )

bende kendime kablosuz mouse almak istiyorum o yüzden bu araştırmaya girdim ve bu rehberi hazırladım (şarj edilebilir olması benim kriterimdi, pil istemiyorum.) sizin fikirlerinizi ve siz olsanız ne alırdınız bilmek isterim ayrıca pixart 3395 muadili sensörlü kablosuz şarj edilebilir başka mouse biliyorsanız onlarıda duymak isterim hatta rehbere sonradan ekleyebilirim merak edenler için.

KARAR VERMEMDE YARDIM EDİN SİPARİŞ EDİYİM​
Ajazz AJ199 Büyüktür Darmoshark N3 büyüktür Attackshark

Umut Kerem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Umut Kerem Azmaz
Ben ajazz kullanıyorum memnunum 6 ay oldu alalı baya güzel ve alıstım :D tavsiye ederim

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı ,
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Erman
aj199'un tek sıkıntısı dahili bellek olmadığı ve fabrikasyon olarak fare hızlandırması açık geliyor bunu kapatman lazım programnı yükleyip.
N3 malzeme kalitesi olarak en beş para etmez olanı bir kaç inceleme izledim. Tuşlara fazla bastırsam kırılacak hissiyatı veriyor demişler.
x3 ben aldım ve kullanıyorum. Boyut olarak iyi fare. Fakat benim üründe capslock sorunu var. Casplock basınca fare imleci kitleniyor. Ayrıca bir kaç kez imleç atlaması yaşadım. Nadir de olsa onun dışında AJ199'a benzer tasarımı var. Capslock sorunu olmasa en alınırı o duruyor fiyatına göre.
Bu arada amazon geceleri fiyat indiriyor. Attack Shark ve diğer Ajazz modellerinde. Ben x3 yerine Ajazz 139pro sipariş verdim 1250₺'ye. 1500'e çıksam m3 alırdım ya da delux m800 pro ama fiyatı zaten 850 bandından arttırdım. Söylemeden geçmeyeyim

Top Bottom