Kargoya verildiği zaman mail geliyor sanırım bende üye olmadan aldım maillere cevap vermiyorlarKargoya verip verilmediğini nasıl anlarım? Mailime cevap vermiyorlar bende üye olmadan almıştım ürünü sitesinden
Kargoya verildiği zaman mail geliyor sanırım bende üye olmadan aldım maillere cevap vermiyorlarKargoya verip verilmediğini nasıl anlarım? Mailime cevap vermiyorlar bende üye olmadan almıştım ürünü sitesinden
Mail adresi siparişiniz onaylandı diye geln şu mail ardesine mi yolladinBen YunExpress ile gonderiri misiniz diye mail gonderdim, ekstradan orada verdim kimlik numarami. O yuzden mail gondererek istemediler benden. Su an kargo durumu bu sekilde: Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sanirim siparis topluyorlar, ondan sonra uretime geciyorlar o sekilde yolluyorlar diye tahmin ediyorum. Ben Ajazz AK680 aldim freygasm stok sorunu varmis 15 ocak'ta cozup gonderecekler dedi 16 ocak'ta kargoya vermisler. Sitelerine baktim direkt uretim makineleri vs. var yani. Saniyorum ki siparis toplayip, klavyeleri uretip oyle gonderiyorlar. Tum siparisler icin olmayabilir fakat bazilari icin boyle.
[email protected] bu mail adreslerine siparis numaram ile gonderdim maili. Siparis verdigin adres ile gonder maili.Mail adresi siparişiniz onaylandı diye geln şu mail ardesine mi yolladin
Paranın üstüne yatarlarsa harbi kendimi kötü hissederimben mail attım cevap dönmüyorlar bana. 2 ocakta sipariş vermiştim. paranın üstüne yattılar gibi hissetmeye başlıyorum
kargoya verildi miben mail attım cevap dönmüyorlar bana. 2 ocakta sipariş vermiştim. paranın üstüne yattılar gibi hissetmeye başlıyorum
Benim dünkü siparişim bugün kargoya verildi, stokla alakalı biraz.
Ak820 demi hocam, bana herhangi bir mail gelmedi sizce sebebi nedirBenim dünkü siparişim bugün kargoya verildi, stokla alakalı biraz.