Neler Yeni

🔥İndirim 🔥🔥 AJAZZ AK680 685TL (TEKRAR İNDİRİMDE) 🔥🔥

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,867
İsim
yusuf ecer

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
@freygasm Klavyeyi YunExpress'e teslim etmisler, mail geldi biraz once fakat bu YunExpress'in puani cok kotu ya, problemsiz gelir degil mi? Daha once bu kargo firmasi ile urun siparis ettin mi. 1 ay sonra falan gelmez umarim.​
s.png

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,616
İsim
Kerem Çavuş

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
5 ocakta almıştım, biraz önce kargoya verildiğinin mesajı geldi, Yun express ile geliyor.

Gjea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Gökhan Kundakçı
27 aralıkta aldığım ürünü hala kargoya vermedi çok garip çalışma sistemleri var bunların

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Knk senden tc istemek için mail attilarmi bana henüz gelmedi
Ben YunExpress ile gonderiri misiniz diye mail gonderdim, ekstradan orada verdim kimlik numarami. O yuzden mail gondererek istemediler benden. Su an kargo durumu bu sekilde:
s.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

27 aralıkta aldığım ürünü hala kargoya vermedi çok garip çalışma sistemleri var bunların
Sanirim siparis topluyorlar, ondan sonra uretime geciyorlar o sekilde yolluyorlar diye tahmin ediyorum. Ben Ajazz AK680 aldim freygasm stok sorunu varmis 15 ocak'ta cozup gonderecekler dedi 16 ocak'ta kargoya vermisler. Sitelerine baktim direkt uretim makineleri vs. var yani. Saniyorum ki siparis toplayip, klavyeleri uretip oyle gonderiyorlar. Tum siparisler icin olmayabilir fakat bazilari icin boyle.

Son düzenleme:

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,867
İsim
yusuf ecer
Ben YunExpress ile gonderiri misiniz diye mail gonderdim, ekstradan orada verdim kimlik numarami. O yuzden mail gondererek istemediler benden. Su an kargo durumu bu sekilde: Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sanirim siparis topluyorlar, ondan sonra uretime geciyorlar o sekilde yolluyorlar diye tahmin ediyorum. Ben Ajazz AK680 aldim freygasm stok sorunu varmis 15 ocak'ta cozup gonderecekler dedi 16 ocak'ta kargoya vermisler. Sitelerine baktim direkt uretim makineleri vs. var yani. Saniyorum ki siparis toplayip, klavyeleri uretip oyle gonderiyorlar. Tum siparisler icin olmayabilir fakat bazilari icin boyle.
Üretimi whatgeek yapmıyor, whatgeeki vatanbilgisayar gibi düşün ama sadece klavye mouse vs satıyor. Ürünlerin gecikme sebebi de stok sorunları oluyordu uyguna verdiği için. Sitedeki çoğu ürünün kendi sitesi vs de var ama whatgeek aracı durumunda olup dünya geneli dağıtımı sağlıyor. Çok yığılma olduğunda stok yetişmiyor normal olarak, tedarik edip tekrar yolluyor.

Gjea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Gökhan Kundakçı
Kargoya verip verilmediğini nasıl anlarım? Mailime cevap vermiyorlar bende üye olmadan almıştım ürünü sitesinden

Top Bottom