Neler Yeni

🔥İndirim 🔥🔥 AJAZZ AK680 685TL (TEKRAR İNDİRİMDE) 🔥🔥

Palo DAYI 👑

80+ Gold
AK992 alabilirsiniz.
guzel klavye fıaytıda uygun ama genelde aksam ısten gelıp pcyı oyle kullanıyorum ve ortam aydınlatmam yok yanı karanlık ortamda kullanmak zor olur rgbsı olmayan klavyeyı

BlueLabels

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
992
İsim
Kaira Bilgic

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,868
İsim
yusuf ecer
guzel klavye fıaytıda uygun ama genelde aksam ısten gelıp pcyı oyle kullanıyorum ve ortam aydınlatmam yok yanı karanlık ortamda kullanmak zor olur rgbsı olmayan klavyeyı
Rgbli modeli var.
https://www.whatgeek.com/products/a...nical-keyboard?_pos=3&_psq=ak992&_ss=e&_v=1.0 GAINSWG12
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kırmızı renk ve kırmızı switchli sipariş etmiş olarak gözüküyor ben alsında mor ve kahverengi switch istiyordum
Mailden iletişime geçip söyleyebilirsin, yardımcı olurlar.

BlueLabels

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
992
İsim
Kaira Bilgic

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Just reset

80+ Bronze

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,868
İsim
yusuf ecer
tuslar ısık gecırmıyomus yotubede bır turk kanalında gordum sımdı ama degerlendırıcem klavyeyeı aklıma yazdım sıte guvenılırmı bu arada
Yok geçiriyor linkte attığım.

Knk selam elimde cooler master ck530 v2 red swich var bu klavyeye yapabileceğim herhangi bi yalitim mod vb. Varmıdır acaba yardımcı olursan sevinirim
Switch değişim-lube stabilizerlar hariç hepsini yaparsın. Elin lehim tutuyosa da switch de değiştirebilirsin ama bozma ihtimalin var yanlış yaparsan.

tuslar ısık gecırmıyomus yotubede bır turk kanalında gordum sımdı ama degerlendırıcem klavyeyeı aklıma yazdım sıte guvenılırmı bu arada
1705148788455.png

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Switch değişim-lube stabilizerlar hariç hepsini yaparsın. Elin lehim tutuyosa da switch de değiştirebilirsin ama bozma ihtimalin var yanlış yaparsan.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
hocam sıte guvenılırmı adres falan nasıl eklıcem bıde sadece ısaretledıklerın mı ısık gerıcıyo anlamadım mesela en soldakındede rgb yazıyo ama tuslar gecerıyomu ?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,868
İsim
yusuf ecer
hocam sıte guvenılırmı adres falan nasıl eklıcem bıde sadece ısaretledıklerın mı ısık gerıcıyo anlamadım mesela en soldakındede rgb yazıyo ama tuslar gecerıyomu ?
Hepsi rgb ama ışık geçirmeyi dert etme. 200-300tlye keycaps alırsın ışık geçiren. Seçtiğim modeller de ışık geçiren keycaps olanlar. Site de güvenilir, çok kişinin alışverişi oldu bu ay ve herkes memnun oldu. Site desteği de güzel. Satın alırken ekliyorsun adresi. Satın alırken yanwen veya yunexpressle göndermelerini iste ek vergi çıkmaması için.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Hepsi rgb ama ışık geçirmeyi dert etme. 200-300tlye keycaps alırsın ışık geçiren. Seçtiğim modeller de ışık geçiren keycaps olanlar. Site de güvenilir, çok kişinin alışverişi oldu bu ay ve herkes memnun oldu. Site desteği de güzel. Satın alırken ekliyorsun adresi. Satın alırken yanwen veya yunexpressle göndermelerini iste ek vergi çıkmaması için.
hocam sepete ekledım ben zıraat ten odeme yapıcam zıraaten dolar alayımmı yoksa dırek odeme yapabılıyormuyuz (hafta ıcı alıcam) kargo olayı nasıl halledıcem septee sol alt kosede sıparıs notu dıye kısım war oraya tc mı yazılcak (hocam ılk defa yurt dısından urun alıyorum cahıllıgıme verın :) )

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,868
İsim
yusuf ecer
hocam sepete ekledım ben zıraat ten odeme yapıcam zıraaten dolar alayımmı yoksa dırek odeme yapabılıyormuyuz (hafta ıcı alıcam) kargo olayı nasıl halledıcem septee sol alt kosede sıparıs notu dıye kısım war oraya tc mı yazılcak (hocam ılk defa yurt dısından urun alıyorum cahıllıgıme verım :) )
Ziraat yıkar ordan alma, dolar kurunu yüksek alıyodu. Enpara-yapıkrediden al veya bak düşük dolar kuru alan bir yerden al.

Palo DAYI 👑

80+ Gold

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,868
İsim
yusuf ecer
Top Bottom