Ben mailden değilde not kısmına yazdım olur mu?
[email protected]Hangi maile yazdın
Kanka maile de yazda nolur nolmaz.Ben mailden değilde not kısmına yazdım olur mu?
Var kanka stokNe ara bitirdiniz l
Kanka bana 15 dolar dediler inşallah dolandırılmayızMailden yazmıştım, bu şekilde dönüş aldım. 12 dolar gösterip Yawmen ile gönderecekler inşallah
Hi,
Thank you for your inquiry.
We have successfully processed your order with a low declaration of $12, which is the minimum value for the keyboard product. Additionally, we have noted to prioritize Yun Express for shipping.
We appreciate your support and understanding. Should you have any further questions, feel free to reach out.
Wishing you a wonderful day!
Best regards,
Knk toplam 5 klavye aldım patlarsam iyi patlarımKanka bana 15 dolar dediler inşallah dolandırılmayız![]()
Kanka satmak için aldıysan bu riske değer mi? İnşallah sağ salim ulaşır.Knk toplam 5 klavye aldım patlarsam iyi patlarım![]()
Risk her zaman her durumda var. Hayırlısı olsun gelir inşAllah. 1 tane GK87 aldım ekranlı falan, onu ben kullanmayı düşünüyorum diğerleri de dursun, Aula F75'ten beri çevremde sürekli klavye soran oluyor onlara nasip olur yüksek ihtimal.Kanka satmak için aldıysan bu riske değer mi? İnşallah sağ salim ulaşır.
İnşallah reisim. Yine haberleşelim.Risk her zaman her durumda var. Hayırlısı olsun gelir inşAllah. 1 tane GK87 aldım ekranlı falan, onu ben kullanmayı düşünüyorum diğerleri de dursun, Aula F75'ten beri çevremde sürekli klavye soran oluyor onlara nasip olur yüksek ihtimal.
Alın beler bi kere alıyonuz.Beler aklimi celdiniz risk alip klavye alasim var suan
Yapmazlar ggçok fazla Vergi muhabbeti çıkarsa ürün geri gider. Para iadesi yaparlar inş yapmalarıda lazım zaten.