Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Ajazz AK820 Max 721TL + Vergi 🔥🔥

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
umut
Fotoğraf bekliyoruz
30-40$ bandında en iyi klavyeydi bence ajazz falan deneyimlemiştim bu modeli hoşuma gitmemişti görüntüsü daha çok kızlara hitap eden bir klavye gibi ama farklılık olsun istedim envanterde her türlü klavye olsun istedim sesi falan gayet tok ama yalıtım eksikliği var bir tık

Ekler

• 20250407_171230.jpg
    20250407_171230.jpg
    4 MB · Hit: 81
  • 20250407_171307.jpg
    20250407_171307.jpg
    3.1 MB · Hit: 79

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,437
İsim
Draq123
30-40$ bandında en iyi klavyeydi bence ajazz falan deneyimlemiştim bu modeli hoşuma gitmemişti görüntüsü daha çok kızlara hitap eden bir klavye gibi ama farklılık olsun istedim envanterde her türlü klavye olsun istedim sesi falan gayet tok ama yalıtım eksikliği var bir tık
ala ala bunumu aldın cidden

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Feridun Oztuna
teşekkür ederim büyük ihtimalle kasayı boyayıp keycaps değişirim bu da klavye fiyatından pahalı oluyo ama napalım :D
yok be hocam masraf ettiginize degmez. gayet hos klavye bence. biraz farkli olmanin bir sakincasi yok . klavyeyi bedavaya almis gibi bir sey oldunuz zaten. en kotu dekor olarak kullanirsiniz. bence hic ugrasmayin. klavyenin stok hali ajazz dan falan da kalitelidir zaten. ben olsam kullanirdim bu sekilde.

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Deniz
yok be hocam masraf ettiginize degmez. gayet hos klavye bence. biraz farkli olmanin bir sakincasi yok . klavyeyi bedavaya almis gibi bir sey oldunuz zaten. en kotu dekor olarak kullanirsiniz. bence hic ugrasmayin. klavyenin stok hali ajazz dan falan da kalitelidir zaten. ben olsam kullanirdim bu sekilde.
Hocam sizin sipariş noldu gümrükte mi

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
umut
teşekkür ederim 900 TL'ye keycapsleri alınmıyor büyük ihtimalle deney klavyesi yaparım dekor olarak düşünüyordum zaten ajazz ak820 max deneyimlediğim için az çok ne olduğunu biliyorum diğer seçenrk skyloong idi onunda kasasındaki şeffaflığı beğenmedim tek seçenek bu kaldı dedim bunu alayım bari sesi güzel aslında keycapsleri de kaliteli hissiyata sahip
Mesaj otomatik birleştirildi:

hipyo yastıklarda kullanılan süngerle doldurmuştu sesi güzel oluyordu o süngerden alıp deneyeceğim normal süngerden daha yoğun oluyormuş galiba

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,437
İsim
Draq123
teşekkür ederim 900 TL'ye keycapsleri alınmıyor büyük ihtimalle deney klavyesi yaparım dekor olarak düşünüyordum zaten ajazz ak820 max deneyimlediğim için az çok ne olduğunu biliyorum diğer seçenrk skyloong idi onunda kasasındaki şeffaflığı beğenmedim tek seçenek bu kaldı dedim bunu alayım bari sesi güzel aslında keycapsleri de kaliteli hissiyata sahip

hipyo yastıklarda kullanılan süngerle doldurmuştu sesi güzel oluyordu o süngerden alıp deneyeceğim normal süngerden daha yoğun oluyormuş galiba
böyle keycabı kimse arayıp almaz zaten 500 e kaliteli full set keycapler var

hangi switch var klavyede sesi neye benziyor

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
umut
böyle keycabı kimse arayıp almaz zaten 500 e kaliteli full set keycapler var

hangi switch var klavyede sesi neye benziyor
500 e nerde kaliteli keycaps varmış yahu en altı 1kdan başlıyor o da temu ki onları da almış biri olarak bundaki daha kalın ve hissiyatı daha iyi cidoo carda switch var tok profilinde sadece switchleri için bile alınır diğer seçeneklerin switchleri bundan daha alt seviyeydi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,080,789
Üyeler
171,818
Son üye
SiyahVynz
Top Bottom