Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Ajazz AK820 Max 721TL + Vergi 🔥🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Deniz
Ne kadar fark istediler
Mesaj otomatik birleştirildi:

ÜStündeki sahibinden ilanında 500 görmüyormusun
Valla fark ödemedim .d

ak820 pro da iyi aslında gift switch ise bayağı iyi yani konudaki ak820 max fr4 plate gift switch turuncu olandan hepsi daha iyi
Bana hoş gelmedi gift siwtch flying fish seçtim

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
426
İsim
umut
Ne kadar fark istediler

ÜStündeki sahibinden ilanında 500 görmüyormusun
dostum sahibindende satılmasıyla yurtdışından getirmek aynı mı o mantıkla direkt her şey daha ucuz sıfır kendin alabildiğine bakıyorsun bu arkadaşın sattığını biri aldı başkası 500 e alabilecek mi? alttaki attığını aldım spacebarı yamuk gönderdiler düz değil

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,437
İsim
Draq123
Valla fark ödemedim .d

Bana hoş gelmedi gift siwtch flying fish seçtim
Flying seçtiysen geçmiş olsun inanılmaz büyük yanlış yapmışsın gift tokatlar ezer geçer flying switchi fark ödememen baya iyimiş

dostum sahibindende satılmasıyla yurtdışından getirmek aynı mı o mantıkla direkt her şey daha ucuz sıfır kendin alabildiğine bakıyorsun bu arkadaşın sattığını biri aldı başkası 500 e alabilecek mi? alttaki attığını aldım spacebarı yamuk gönderdiler düz değil
At yalanı spacebar yamuk gelmiş aynen

Flying fish 3 pinli dandik switch 5 pinli bile değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Deniz
Flying seçtiysen geçmiş olsun inanılmaz büyük yanlış yapmışsın gift tokatlar ezer geçer flying switchi fark ödememen baya iyimiş

Herkes öyle diyoda benim hoşuma gitti bişi olmaz zaten evde aula var

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
426
İsim
umut

dostum yalan niye söyleyim sana sadece spacebarda yaşadım sorunu ayrıca hissiyatı kaliteli değil görünüş olarak güzeldi sadece fontları bile bi tuhaftı zaten

Neyi hoşuna gitti anlamadım her anlamda vasat gift değiştir diyecemde kargolamışlardir çoktan
o kadar da kötü değil flying fish

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Feridun Oztuna
https://share.temu.com/XX6UrSVjfyA buyrun arkadaşlar

https://share.temu.com/ezsMoqsP74A bu keycap inanılmaz kaliteli herkeze tavsiye ederim buda 600 e vardı
hocam attiginiz urunler vergi ile 1000 liraya geliyor zaten. sahibinden keycaps niye alayim birde. eyvallah 500 ama kendi sifir aldigimiz urun degil. birde bu attiginiz urunler cidoo gibi kurumsal bir firmanın sattigi pbt keycapsler degil. ikisi de pbt aynıdır demek le olmuyor bu isler. daha once ben de cok defa keycap alisverisi yaptim aliexpress uzerinden. emin olun duzgun bir klavyenin ustunde gelen keycapsler kadar kaliteli olmuyor cogu urun.

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,437
İsim
Draq123
dostum yalan niye söyleyim sana sadece spacebarda yaşadım sorunu ayrıca hissiyatı kaliteli değil görünüş olarak güzeldi sadece fontları bile bi tuhaftı zaten
Hissiyatı kalitesiz dedin ya bende büsürü keycap denedim buna kalitesiz diyen neye kaliteli der merak ettim

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Deniz

Hocam arkadaş her konuda gomucek yer arıyor

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,437
İsim
Draq123
hocam attiginiz urunler vergi ile 1000 liraya geliyor zaten. sahibinden keycaps niye alayim birde. eyvallah 500 ama kendi sifir aldigimiz urun degil. birde bu attiginiz urunler cidoo gibi kurumsal bir firmanın sattigi pbt keycapsler degil. ikisi de pbt aynıdır demek le olmuyor bu isler. daha once ben de cok defa keycap alisverisi yaptim aliexpress uzerinden. emin olun duzgun bir klavyenin ustunde gelen keycapsler kadar kaliteli olmuyor cogu urun.
Evet hakiki pbt olmuyor çoğu ama bu son attığım anime kızlı olan hakiki pbt ye çok benzer

🙂

Nasıl yamuk gelmiş foto atsana merak ettim

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Feridun Oztuna
Hissiyatı kalitesiz dedin ya bende büsürü keycap denedim buna kalitesiz diyen neye kaliteli der merak ettim
kardesim sen sorunlumusun. yani burayi neden kisisel bir tartisma ortamina cevirme gayretindesin habire. tamam eyvallah sensin. en iyisini sen biliyorsun. 500 liraya kaliteli keycaps var. arkadas yalan soyluyor. ben de tutarsizim. sensin yani kisaca. uzatma da basliktan alakasiz olusan bu ortam son bulsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Deniz
kardesim sen sorunlumusun. yani burayi neden kisisel bir tartisma ortamina cevirme gayretindesin habire. tamam eyvallah sensin. en iyisini sen biliyorsun. 500 liraya kaliteli keycaps var. arkadas yalan soyluyor. ben de tutarsizim. sensin yani kisaca. uzatma da basliktan alakasiz olusan bu ortam son bulsun.
Ağzınıza sağlık hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,300
Üyeler
171,906
Son üye
atillaosmn
Top Bottom