Gelecek olan 820 max i deri kaplayasım varteşekkür ederim büyük ihtimalle kasayı boyayıp keycaps değişirim bu da klavye fiyatından pahalı oluyo ama napalım![]()
ben renginden dolayı satmıştım vallaGelecek olan 820 max i deri kaplayasım var
çok daha iyidir hocam tatlı bir sese sahip sesi ortalama diyebilirim sessiz değildi tabii ki ama tadında yani klasik blue switch gibi değil kesinliklrBlue switch den iyi midir?. Ses olarak blue da bıktım çok sesli.
siyah olan çok güzel ama aşırı fiyat farkı var beKlavye yarı fiyatına inmiş. Bu kodu kullanırsanız ( EPOSPRING5USD ) 5 dolar indirimle 19 dolara geliyor . Vergisi için daha sonra arıyorlarmış, sanırım 10-15 dolar vergi çıkar. Max 1200-1300 TL ye gelmiş oluyor.
![]()
Ajazz AK820 Max
Featuring a more ergonomic design and modernized control knob, the Ajazz AK820 Max provides a more upgraded experience. Enjoying customizable typing with a hot-swappable PCB and flex-cut FR4 plate. And it also offers versatile tri-mode connectivity and dynamic RGB lighting for a captivating user...epomaker.com
Ürün Tr ye geldi 05.04.2025
yok gibi bişey uzun süre girmezTekrar indirime girme ihtimali nedir?
Teşekkür ederim hocam.yok gibi bişey uzun süre girmez
Gürmükten sizin klavyeler vergisiz geçerken ,vergi kesmesj gereken gümrük görevlileri
indirime girse bile gümrükte kalır 1 nisandan sonra bitti o iş maalesefTekrar indirime girme ihtimali nedir?
Ben kablolu bile olsa iso layout klavyeyi bilerek sipariş ettim, şimdi bu gelen klavyeyi kaça satabileceğim de kendi istediğim tarz klavye için üzerine daha ne kadar eklemeye yapacağım? Umarım anlamışsınızdır.çok daha iyi klavye gönderiyorlar neyini sevmedin anlamadım bunada şükür demen komik olmuş![]()
benim klavye gümrük baba ile selamlaşmışBizim kargolardan hala ses yok takıldımı acaba.