Benim klavyeler dağıtıma çıkmış. Hadi bakalım gün içerisinde öğrenicezgelişmesi olanvarmı
Benim klavyeler dağıtıma çıkmış. Hadi bakalım gün içerisinde öğrenicezgelişmesi olanvarmı
Şuana kadar vergi ödemeden geliyor ürünler.Su vergi muhabbettinden 2 adet aldıgım klavyeyı ıptal ettim. Güncel olarak vergi ne kadar çıktı arkadaşlar? Umarım çok ödemezsiniz.
Hayırlı olsun hocamAlıntıyı görüntüle
Benim kargo bugün geldi vergi ödemedim. 2x stabilizer kit 1x bluebird switch almıştım. stabilizer kit ihtiyacı olan varsa yazabilir. Switchleri aşırı beğendim
Toplam tutar neydi hocam ödeme kısmında ? müşteri hizmetleri ile görüşüp kargo tutarını 15 dolar olmasını talep ettiniz mi ? hayırlı olsun bu arada güzel görünüyorAlıntıyı görüntüle
Benim kargo bugün geldi vergi ödemedim. 2x stabilizer kit 1x bluebird switch almıştım. stabilizer kit ihtiyacı olan varsa yazabilir. Switchleri aşırı beğendim
7.80 ödedim faturaya 3 dolar yazdırdım. Teşekkür ederimToplam tutar neydi hocam ödeme kısmında ? müşteri hizmetleri ile görüşüp kargo tutarını 15 dolar olmasını talep ettiniz mi ? hayırlı olsun bu arada güzel görünüyor![]()
İkimizin aynı anda güncellenmiş. Şimdi gümrükten sorunsuz geçtimi bizim klavyeler.Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun.
Aynen sorunsuz geçtiİkimizin aynı anda güncellenmiş. Şimdi gümrükten sorunsuz geçtimi bizim klavyeler.
Aras kargo app e kargoyu verdiğin nuamra ile kayıt ol uygulamada kargolarım kısmında gözüküyor
Beceremedim kankaAras kargo app e kargoyu verdiğin nuamra ile kayıt ol uygulamada kargolarım kısmında gözüküyor