Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Ajazz AK820 Max 721TL + Vergi 🔥🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Feridun Oztuna
Hocam sizin sipariş noldu gümrükte mi
daha gumruk goremedim hocam ben yaa. benim kargo epey gec ayrildi epomaker deposundan. musteri hizmetleri cok ugrastirmisti beni. cinden ayrilmadi henuz, havaalanı yolundaydi en son. 2 siparis daha vermistim. onlar da kargoya verilmis degil hala. forumu takip ediyorum simdilik :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Deniz
daha gumruk goremedim hocam ben yaa. benim kargo epey gec ayrildi epomaker deposundan. musteri hizmetleri cok ugrastirmisti beni. cinden ayrilmadi henuz, havaalanı yolundaydi en son. 2 siparis daha vermistim. onlar da kargoya verilmis degil hala. forumu takip ediyorum simdilik :)
:D trde duruyor cumartesi den beri bakalım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar tahminen bugün gümrükten gecmicek yarına kaldı

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
umut
siz ne almıştınız hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Feridun Oztuna
böyle keycabı kimse arayıp almaz zaten 500 e kaliteli full set keycapler var

hangi switch var klavyede sesi neye benziyor
500 liraya nerdeymis yaa kaliteli keycap. nerdeyse alalim hemen. arkadasin klavyesindeki gibi islemeli pbt bir keycap seti icin bugun minimum 1100-1200 tl odersiniz.

Zargo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Cihangir
Arkadaşlar gözlerimiz yollarda kaldı bitsib artık bu çile
Gelsin artık flamingo switchli klavye
Basacam tuşlara büyük bir zevkle
Klavyem uzatma gel yanıma hele
Everest, gamepower, rampage size güle güle

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Feridun Oztuna
siz ne almıştınız hocam
ben skyloong gk75 triple mod almistim. gelmiyecegini biliyordum zaten o paralara bana ama kumarimi oynayayim dedim. sonra onlar bana epomaker shadow x sundular bende bir varyant secip kabul ettim. sonra onlar bana tekrardan donduler urun yok diye. ben tekrar bir shadow-x varyanti falan sectim uzadi benim isler. o sebebten gec kaldi klavye. nasipse ekteki urun gelicek hocam.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
umut
ben skyloong gk75 triple mod almistim. gelmiyecegini biliyordum zaten o paralara bana ama kumarimi oynayayim dedim. sonra onlar bana epomaker shadow x sundular bende bir varyant secip kabul ettim. sonra onlar bana tekrardan donduler urun yok diye. ben tekrar bir shadow-x varyanti falan sectim uzadi benim isler. o sebebten gec kaldi klavye. nasipse ekteki urun gelicek hocam.

olsun ya hayırlı olsun yine de epomaker switchli olan gelirse gayet parasına değer aslında switch parasına klavye oluyor hafif bi modlama ile sesi güzel olabilir onun dışında f tuşları olsaydı daha güzel dururmuş yapacak bir şey yok ama hayırlısı artık siparişin 1 nisan öncesinde tamamlanmıştır umarım 1 nisan sonrası bayağı sıkıntı çünkü

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Deniz

Güzel klavye gene bana ak820pro onermislerdi kabul ettim bakalım

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,434
İsim
Draq123
500 e nerde kaliteli keycaps varmış yahu en altı 1kdan başlıyor o da temu ki onları da almış biri olarak bundaki daha kalın ve hissiyatı daha iyi cidoo carda switch var tok profilinde sadece switchleri için bile alınır diğer seçeneklerin switchleri bundan daha alt seviyeydi

500 liraya nerdeymis yaa kaliteli keycap. nerdeyse alalim hemen. arkadasin klavyesindeki gibi islemeli pbt bir keycap seti icin bugun minimum 1100-1200 tl odersiniz.
https://share.temu.com/XX6UrSVjfyA buyrun arkadaşlar

https://share.temu.com/ezsMoqsP74A bu keycap inanılmaz kaliteli herkeze tavsiye ederim buda 600 e vardı

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,434
İsim
Draq123
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,079,946