canlı desteğe de tekrardan yazdım bakalım ne cevap vereceklerO zaman bilemiyorum maaelesef, benimkileri bir günde vermişlerdi kargoya.
canlı desteğe de tekrardan yazdım bakalım ne cevap vereceklerO zaman bilemiyorum maaelesef, benimkileri bir günde vermişlerdi kargoya.
Bu hangi arayüz, site dostum ?
Bu hangi arayüz, site dostum ?
Bizimkiler şuan gümrükte sıra bekliyorbende de bu şekilde ama daha kargoya falan vermediler Alıntıyı görüntüle
Nasıl ua benim switchler trde duruyoBenim kablo ve switch aras kargoya verilmiş
Aras kargomuydu sizin hocambenim kargo 3 gün şubede yattıktan sonra nihayet geldi 0 vergi kargocu kapıya bırakıp kaçmış hatta
Hangi ürünü almıştınızbenim kargo 3 gün şubede yattıktan sonra nihayet geldi 0 vergi kargocu kapıya bırakıp kaçmış hatta
Aynısı halabende de bu şekilde ama daha kargoya falan vermediler Alıntıyı görüntüle
Bendede valla benim switchler de aynıAynısı hala
evet aras kargo cidoo nebula 10 kat baloncukla paketlemişler kutu çok çok ufak köşeden ezilmeyle geldi helal olsun vallaAras kargomuydu sizin hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangi ürünü almıştınız
çok daha iyi klavye gönderiyorlar neyini sevmedin anlamadım bunada şükür demen komik olmuşSkyloong G75 modeli ellerinde yok diye Epomaker Brick 87 modelini önermişlerdi, diğer ürünlerde fiyat farkı istiyorlar. Mecburen bu modeli kabul ettiğimi belirten bir mail gönderdim. Epomaker Brick 87 Epomaker Wisteria Linear Switch şeklinde gönderim yapılacak. Çok satılmayan modelleri ellerinden çıkartmaya çalışıyorlar muhtemelen. Eğer para iadesi isteseydim kur farkı, banka geri ödemesi daha düşük olacaktı, neyse buna da şükür diyelim.
https://epomaker.com/products/epomaker-brick-87?variant=47488331743540