❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Ajazz AK820 Max 721TL + Vergi 🔥🔥

merhaba, 1 nisandan sonra verdigim siparisimin 1 tanesi gumrukten gecti ve kargoist firmasina teslim edildi. bu demek ki vergi de vermiyecegim. bu yasanin uygulanabilir bir tarafi yok arkadaslar. bence cekinmeden epomaker uzerinden siparis verebilirsiniz. ben bir sorun yasamadim.
@stiga05fx noldu hocam hani gümrükten gecmicekti hani %80 vergi fln cikicakti bilmediğiniz konu hakkında yorum yapmamanız dileğimle sizle tartışıp seviyenize inmeye gerek bile yok

neden vergi çıkmıyor ki bu ürünlere
kargo firmasından büyük ihtimalle ptt olsa yada dhl çıkardı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@stiga05fx noldu hocam hani gümrükten gecmicekti hani %80 vergi fln cikicakti bilmediğiniz konu hakkında yorum yapmamanız dileğimle sizle tartışıp seviyenize inmeye gerek bile yok
arkadaş o konuda haklı epomaker mimli ve gereginden fazla çıkacaktı şansa kimseye çıkmadı birinde patlayacak bakalım ne kadar çıkacak

kargo firmasından büyük ihtimalle ptt olsa yada dhl çıkardı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

arkadaş o konuda haklı epomaker mimli ve gereginden fazla çıkacaktı şansa kimseye çıkmadı birinde patlayacak bakalım ne kadar çıkacak
Ya hocam sadece diretiyor 2 aydır epoamkerdan herhangi bir vergi çıkmadı he eskiden çıkabiliyordu tabii ki

Ya hocam sadece diretiyor 2 aydır epoamkerdan herhangi bir vergi çıkmadı he eskiden çıkabiliyordu tabii ki
epomaker degil gümrükçüler bir şey yapmıyor fazla da güvenmeyin eger çıkar iade ederseniz imhaya giderse üzülürsünüz

2 aydır Epomaker'dan yapılan alışverişlerde vergi çıkmamasını "bundan sonra Epomaker'dan vergisiz alışveriş yapılabilecek" şeklinde yorumlamak çok sağlıklı bir bakış açısı değil, herhangi bir dayanağı yok. Bugün böyle diye yarın da böyle olmaya devam edecek diyemeyiz. Mevzuata istinaden risk olduğunu söyleyen adama "bilmediğin konular hakkında yorum yapma" imasında bulunduğuna göre bizim bilmediğimiz bazı bilgilere vakıfsın. O halde Epomaker'dan yapılan alışverişlerde 2 aydır vergi çıkmamasının sebebi nedir, senin bildiğin ancak bizim bilmediğimiz o bilgiyi bizle paylaşabilir misin?

yaş kaç kardeş senin
ben sana dedimki kimseye vergi çıkmayacak diye garanti verip gaza getirme çıkarsa patlarsın dedim vergi çıkma olasılığı hala var adamlar gümtükten geçirme yöntemini değiştirise patlarsın

yaş kaç kardeş senin
ben sana dedimki kimseye vergi çıkmayacak diye garanti verip gaza getirme çıkarsa patlarsın dedim vergi çıkma olasılığı hala var adamlar gümtükten geçirme yöntemini değiştirise patlarsın
Ya hocam laf etmiyom her şeye mualifsiniz gerek yok bu kadarına

Ya hocam laf etmiyom her şeye mualifsiniz gerek yok bu kadarına
Hocam arkadas hakli milleti galyana getirmeye gerek yok her zaman gumrukten imhaya donme yuksek vergi cikma riskleri var bi posta sorunsuz gecti diye bundan sonrakiler sorunsuz gecicek garantisi yok devlet el atar yunexpress vergi oduyorsa birakir birseyler olur patlariz

Hocam arkadas hakli milleti galyana getirmeye gerek yok her zaman gumrukten imhaya donme yuksek vergi cikma riskleri var bi posta sorunsuz gecti diye bundan sonrakiler sorunsuz gecicek garantisi yok devlet el atar yunexpress vergi oduyorsa birakir birseyler olur patlariz
2 aydır patlamadim epomaker dahil ajazz cidoo gibi sitelerde 2 ayda 10 sipariş geçti ondan rahatım

Geri