❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Ajazz AK820 Max 721TL + Vergi 🔥🔥

Skyloong gk87 pro sipariş vermiştim ama onu vermediler ( stok yok dediler yalandan) ve uzun uğraş sonucu hi75 aldım 775₺ denk geldi vergi vs çıkmadı yunexperes ile gönderdiler çin/Mardine kadar 11 günde geldi.
gerçekten çok çok iyi fiyat uğraşmaya da değer bence hayırlı olsun

Skyloong gk87 pro sipariş vermiştim ama onu vermediler ( stok yok dediler yalandan) ve uzun uğraş sonucu hi75 aldım 775₺ denk geldi vergi vs çıkmadı yunexperes ile gönderdiler çin/Mardine kadar 11 günde geldi.
Çok güzel duruyor bu alacaktım ama stok bitmiş bu modelin sadece kit kalmış

çok teşekkür ederim hocam valla ben baya uğrastım ha bire onlar bişe dedi ben dedim en sonda burda anlaştık aldım :D

malesef bende şimdi baktım bitmiş :D
40 dolar kargo ücreti olmasa direkt alacağım klavyeydi 85 dolara mı ne geliyordu değmez dedim kendi sitesinde de kart geçmiyor orda kargo 15 dolar ama kart kabul etmedi bende yoksa alacaktım 2 3 hafta öncesinde :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

çok iyi ikna etmişsin bazı arkadaşlar ajazz ak820 proyu bile alamadı

hocam hayırlı olsun bir noktayı anlamadım ama vergi nasıl çıkmadı yurt dışı ürünü alırken mi ödediniz ?

40 dolar kargo ücreti olmasa direkt alacağım klavyeydi 85 dolara mı ne geliyordu değmez dedim kendi sitesinde de kart geçmiyor orda kargo 15 dolar ama kart kabul etmedi bende yoksa alacaktım 2 3 hafta öncesinde :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

çok iyi ikna etmişsin bazı arkadaşlar ajazz ak820 proyu bile alamadı
en az 10 gün uğrastım hocam bi zahmet değsin yani :D
Varsa az bilgin ve bütçen kiti doldur keyifli olur hep yapmak istediğim ama bütçem olmuyor
valla bende bilmiyorum hocam ama çıkmadı bana etiket fiyatı 25dolardı birde :D

en az 10 gün uğrastım hocam bi zahmet değsin yani :D

valla bende bilmiyorum hocam ama çıkmadı bana etiket fiyatı 25dolardı birde :D
müşteri desteği bu 10 gün süre içerisinde hemen döndü mü yoksa 10 günün çoğu mesaj beklemekle mi geçti :D klavyeden çok kargo parası tutuyor ya anlamadım gitti

arkadaslar bu 1 nisandaki yeni yasayi herkes cok kafasina takmis. ben cok onemsemedigim icin ve siparislerin gumrukten gecicegine inandigim icin 1 nisandan sonra 2 adet siparis vermistim. 1 tanesi turkiye sinirlari icerisine girdi ancak henuz gumrukten gecmedi. gecer veya gecmezse buradan sizleri bilgilendirecegim. bence bu mevzuyu cok kafaniza takmayin. yeni uygulamaya gecmis bir yasa ancak yasanin uygulanabilir bir tarafi yok :). gumrukculer bu yasayi uygularsa kendilerine yeni bir is bulmak zorunda kalirlar :)
merhaba, 1 nisandan sonra verdigim siparisimin 1 tanesi gumrukten gecti ve kargoist firmasina teslim edildi. bu demek ki vergi de vermiyecegim. bu yasanin uygulanabilir bir tarafi yok arkadaslar. bence cekinmeden epomaker uzerinden siparis verebilirsiniz. ben bir sorun yasamadim.

Ekler

• yuntrack1.jpg
    yuntrack1.jpg
    62.9 KB · Hit: 55
  • yuntrack2.jpg
    yuntrack2.jpg
    65.4 KB · Hit: 62
merhaba, 1 nisandan sonra verdigim siparisimin 1 tanesi gumrukten gecti ve kargoist firmasina teslim edildi. bu demek ki vergi de vermiyecegim. bu yasanin uygulanabilir bir tarafi yok arkadaslar. bence cekinmeden epomaker uzerinden siparis verebilirsiniz. ben bir sorun yasamadim.
Hayırlı olsun hocam

Bizim şansa ikna edemedim tamda bayram arefesiydi uğraşmakta istemedim iade almıştım alan gelen arkadaşlara hayırlı olsun güle güle kullanın aula zamanında askerdeydim bundada bayram denk geldi sıradaki fırsatı heyecanla bekliyorum bu sefer affetmiycem :D

Geri