❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Ajazz AK820 Max 721TL + Vergi 🔥🔥

merhaba, 1 nisandan sonra verdigim siparisimin 1 tanesi gumrukten gecti ve kargoist firmasina teslim edildi. bu demek ki vergi de vermiyecegim. bu yasanin uygulanabilir bir tarafi yok arkadaslar. bence cekinmeden epomaker uzerinden siparis verebilirsiniz. ben bir sorun yasamadim.
Hayırlı olsun.

Şu kırmızı siyah, ekranlı model yerine Dynatab 75 gönderdiler. Beyaz-Mavi, flamingo switch. 20 dolara (790TL'ye) geldi vergi çıkmadı. J tuşunun Led'inde arıza var yeşil vermiyor kırmızı ve mavi yanıyor sadece. Ciddi bir sorun değil ancak mailden kısmi iade almaya çalışıyorum. Başına gelen var mı?

Şu kırmızı siyah, ekranlı model yerine Dynatab 75 gönderdiler. Beyaz-Mavi, flamingo switch. 20 dolara (790TL'ye) geldi vergi çıkmadı. J tuşunun Led'inde arıza var yeşil vermiyor kırmızı ve mavi yanıyor sadece. Ciddi bir sorun değil ancak mailden kısmi iade almaya çalışıyorum. Başına gelen var mı?
Nedir senin bu çektiğin be knk 😂😂

Skyloong gk87 pro sipariş vermiştim ama onu vermediler ( stok yok dediler yalandan) ve uzun uğraş sonucu hi75 aldım 775₺ denk geldi vergi vs çıkmadı yunexperes ile gönderdiler çin/Mardine kadar 11 günde geldi.
Bedava fiyat hayirli olsun

neden vergi çıkmıyor ki bu ürünlere

Geri