O temu temsilcisi vardır illaArkadaşlar ben birinden sonra temudan ürün sipariş ettim ve gümrükten geçti. Dağıtım yerine bile gelmiş. Bence suanlik bir problem yok gibi
onu ben de düşündüm ama yapmazlar diye demedim hiçEvet o bilgiyi soyliyelim epomakara eposta attım dedim ki faturayı sipariş verilme tarihini 31 Mart'ta çekip ürünü yollarmisiniz dedim onlarda tamam dedi bugün sipariş vericem gümrük derdi yokk
Adamlar valla kabul ettionu ben de düşündüm ama yapmazlar diye demedim hiç![]()
18 dolara nasıl geldi hocam kupon falan mı vardır ?3'ünde verilmiş kargoya, bugün 12'sinde ulaştı elime, 18$ + vergi yok.
ben demedim şuan yolda yawAdamlar valla kabul ettiAlicam bugünnnn .d
Hayır, benim aldığım üründe kuponlar kullanılmıyordu ve ön sipariş ürünüydü. Ürünü tedarik edemedikleri için bu ürünü önerdiler. Böyle bir fırsatı her zaman yakalamak mümkün değil.18 dolara nasıl geldi hocam kupon falan mı vardır ?
ne alcaksınız hocam ben de son bi 30 40 dolarlık sipariş geçeyim bariAdamlar valla kabul ettiAlicam bugünnnn .d
100 küsür dolarlık bi sepet yaptım alıcam 4 siparişa bölüp 10 doalr inidirim kullanıp 60 dolar civarına getirtcemne alcaksınız hocam ben de son bi 30 40 dolarlık sipariş geçeyim bari
ne alcaksınız hocam ben de son bi 30 40 dolarlık sipariş geçeyim bari
Hocam ne zaman kargoya verilmiştiSkyloong gk87 pro sipariş vermiştim ama onu vermediler ( stok yok dediler yalandan) ve uzun uğraş sonucu hi75 aldım 775₺ denk geldi vergi vs çıkmadı yunexperes ile gönderdiler çin/Mardine kadar 11 günde geldi.
Hayırlı olsun hocam banada aynısını yapmislardi ak820proya zorla ikna etmiştimSkyloong gk87 pro sipariş vermiştim ama onu vermediler ( stok yok dediler yalandan) ve uzun uğraş sonucu hi75 aldım 775₺ denk geldi vergi vs çıkmadı yunexperes ile gönderdiler çin/Mardine kadar 11 günde geldi.
Hocam ne zaman kargoya verilmişti
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayırlı olsun hocam banada aynısını yapmislardi ak820proya zorla ikna etmiştim