eko ekocan
80+
- Reaksiyon skoru
- 104
Bizim hükümet geri adım atarmı hiç freeshop bir viski bile alamıyoruz ama ps5 alıp gümrükten elini kolunu sallayarak geçersin vergi yok
Hocam eski mesajlarda gectikelri dalgayi attim bakabilirsiniz siyasi olarak yuksek vergileirmizle ekonomimizle dalga geciyorlarben olsam bende geçerdim acınacak halimiz var 30 euro üstü gümrükte kalıyor ürün bukadar saçma bi işmi olur?
hocam bu epomaker fiyatları düşük gösterse bile gümrükte internetten fiyatını kontrol ediyorlar diyen bi arkadaş vardı öyle bir şey olursa da hepimiz paket olacağızHocam eski mesajlarda gectikelri dalgayi attim bakabilirsiniz siyasi olarak yuksek vergileirmizle ekonomimizle dalga geciyorlar
Hocam yapacak birseyimiz yok trdeki 90 switch fiyatina 290 tane switch aldim 1000tlye kadar vergiye okeyim benhocam bu epomaker fiyatları düşük gösterse bile gümrükte internetten fiyatını kontrol ediyorlar diyen bi arkadaş vardı öyle bir şey olursa da hepimiz paket olacağız
hocam hangi switchlerden aldınız ?Hocam yapacak birseyimiz yok trdeki 90 switch fiyatina 290 tane switch aldim 1000tlye kadar vergiye okeyim ben
hocam hangi switchlerden aldınız ?
Bende skyloong 20$ aldım fakat vergi için muadil fiyatına bakıyorlarmış20$ aldım 775₺ ödedim 800/1k arasına kadar vergiye okeyim
Bende bluebird alacam 200 liraya max kaç lira vergi çıkabilir
Hocam herkes bir hışımla aldı vergi fiyatı Türkiye muadil fiyatı ile alınınca bir hışımla iptal ettihttps://epomaker.com/products/skylo...+GK87+Pro&_ss=e&_v=1.0&variant=46684118581556 BEYLER 33 DOLARA BUNU ALSAM GÜMRÜĞE GİRER Mİ NE KADAR VERGİ ÖDERİM
Okudum ama tam bulamadım ne kadar vergi çıkıyormuş hocamHocam herkes bir hışımla aldı vergi fiyatı Türkiye muadil fiyatı ile alınınca bir hışımla iptal etti