bahsetmek istediğim konu ağırlık ya mesela 2 2,5 kilo kutu ağırlığında ürünler var yunexpress belirli bir ağırlığa mı vergiye kadar mı ne ödüyormuş tam bilmiyorum konuyu ama belli olmaz haklısınız geçedebilirdiAK820 Pro olduğu için bende, bir de aldığımın rengi uyumsuz olduğu için satacağım ben mecburen. Çok beğendiklerim vardı onları alsam kullanırdım da yapacak bir şey yok. Bence en pahalı klavyeyi alsak yine tertemiz gelirdi. Çünkü normalde bunlara da vergi çıkması gerekirken çıkmamış.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aras zaten vergi almıyor diye biliyorum. PTT'ye teslim edilince çıkıyor vergi. YunExpress Aras ile çalıştığı için isteniyor galiba.
hocam bu konu hakkında bilgim yokta klipsleri tam oturmamış olabilir mi normalde de zor açılıyor diye biliyorum parmak kalmamıştı bende sonradan tekniği öğrendim @freygasm daha bilgilidir bu konu hakkındaYa hocam elimde ak871 vardi onun gibi üst kısmı çıkıyor sandım zorladım tel filan soktum ufak acildi sonra direk arka kısmın açıldığını farkettim kapadım tuş basmasinda bi sıkıntı yokta biraz aralar geniş duruyo bişey olurmu zorla baskiladigim için plastik genişledi tahmini
@umutatwss şöyle ufak genislikler var toz fln girince bişi olur mu tam bilemedim belki geldiğinde de böyleydi dikkat etmedim
imkansız o fiyat maalesef kasadan kaybediyor aula f75 veya mchose g75 varken alınabilecek bir fiyat değil ben g75 yokken switchsiz 1300 e vermiştim yalıtımı da f75 veya g75 kadar iyi değil maalesef2300 den koyarsan en kötü 2000 ile satarsın. Daha altına verirsen de max 1900. 1800'e falan verme.
Hatta 1900'e de verme en kötü 2000'e ver.