Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Ajazz AK820 Max 721TL + Vergi 🔥🔥

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
434
İsim
umut
AK820 Pro olduğu için bende, bir de aldığımın rengi uyumsuz olduğu için satacağım ben mecburen. Çok beğendiklerim vardı onları alsam kullanırdım da yapacak bir şey yok. Bence en pahalı klavyeyi alsak yine tertemiz gelirdi. Çünkü normalde bunlara da vergi çıkması gerekirken çıkmamış.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aras zaten vergi almıyor diye biliyorum. PTT'ye teslim edilince çıkıyor vergi. YunExpress Aras ile çalıştığı için isteniyor galiba.
bahsetmek istediğim konu ağırlık ya mesela 2 2,5 kilo kutu ağırlığında ürünler var yunexpress belirli bir ağırlığa mı vergiye kadar mı ne ödüyormuş tam bilmiyorum konuyu ama belli olmaz haklısınız geçedebilirdi

Ya hocam elimde ak871 vardi onun gibi üst kısmı çıkıyor sandım zorladım tel filan soktum ufak acildi sonra direk arka kısmın açıldığını farkettim kapadım tuş basmasinda bi sıkıntı yokta biraz aralar geniş duruyo bişey olurmu zorla baskiladigim için plastik genişledi tahmini

@umutatwss şöyle ufak genislikler var toz fln girince bişi olur mu tam bilemedim belki geldiğinde de böyleydi dikkat etmedim
hocam bu konu hakkında bilgim yokta klipsleri tam oturmamış olabilir mi normalde de zor açılıyor diye biliyorum parmak kalmamıştı bende sonradan tekniği öğrendim @freygasm daha bilgilidir bu konu hakkında

2300 den koyarsan en kötü 2000 ile satarsın. Daha altına verirsen de max 1900. 1800'e falan verme.

Hatta 1900'e de verme en kötü 2000'e ver.
imkansız o fiyat maalesef kasadan kaybediyor aula f75 veya mchose g75 varken alınabilecek bir fiyat değil ben g75 yokken switchsiz 1300 e vermiştim yalıtımı da f75 veya g75 kadar iyi değil maalesef

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,242
İsim
Oğuz
imkansız o fiyat maalesef kasadan kaybediyor aula f75 veya mchose g75 varken alınabilecek bir fiyat değil ben g75 yokken switchsiz 1300 e vermiştim yalıtımı da f75 veya g75 kadar iyi değil maalesef
2200 den bile sattım ben hocam. Emin olun satarım tekrar.

MustafaaY

80+ Bronze
Benim redragon k580 vata klavye kaça gider acaba alalı 1.5 sene olmuş :D ajaaz 820 Max kullanıcam.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,242
İsim
Oğuz

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,481
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Yeni mi aldınız hocam
Evet hocam

Güzel klavye de biraz fazla değil mi 82 dolar
Aleminyum alasim bi klavye uygun bile bence

o zaman iyi satmışsınız ama şu an satmak daha zordur aula veya mchose varken
Mchose ne ilk defa duydum aula baydi artik gormek dahi istemiyorum elimde var bi tane bende satip kurtulsammi diyorum

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
434
İsim
umut
Bakalım hocam en kötü yedek durur 570 TL bir şey değil
aynen öyle fiyatına göre bedava 600 TL'ye klavye yok trde :D

Evet hocam

Aleminyum alasim bi klavye uygun bile bence

Mchose ne ilk defa duydum aula baydi artik gormek dahi istemiyorum elimde var bi tane bende satip kurtulsammi diyorum
gayet güzel mchose g75 tofu switch almıştık forumca parolapara ve iyzico ile 1300 e gelmişti şu 500 tl zam yaptılar ama aula yerine gayet alınabilir satıp geçin bence tek knob yok onun dışı qcsi bile daha iyidir epomakerda satılan aula ile temudaki aulanın aynı kalitede olduğunu düşünmüyorum mesela

p75 alarak iyi yapmışsınız aslında geçerse aklınız kalmaz sitede daha iyi klavye alsaydım diye mesela buradaki birkaç arkadaşla benim yememişti almaya aklımızda kaldı şu an :D umarım geçer

Son düzenleme:

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,481
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
aynen öyle fiyatına göre bedava 600 TL'ye klavye yok trde :D

gayet güzel mchose g75 tofu switch almıştık forumca parolapara ve iyzico ile 1300 e gelmişti şu 500 tl zam yaptılar ama aula yerine gayet alınabilir satıp geçin bence tek knob yok onun dışı qcsi bile daha iyidir epomakerda satılan aula ile temudaki aulanın aynı kalitede olduğunu düşünmüyorum mesela

p75 alarak iyi yapmışsınız aslında geçerse aklınız kalmaz sitede daha iyi klavye alsaydım diye mesela buradaki birkaç arkadaşla benim yememişti almaya aklımızda kaldı şu an :D umarım geçer
Gecme gecer hemde vergisiz gecerse efsane olacak p75 varmiydi o zaman stokta bilmiyorum ama silver rengini alamadim o icimde kaldi bi tek

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,481
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks

alinmiyoabi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Deniz
bahsetmek istediğim konu ağırlık ya mesela 2 2,5 kilo kutu ağırlığında ürünler var yunexpress belirli bir ağırlığa mı vergiye kadar mı ne ödüyormuş tam bilmiyorum konuyu ama belli olmaz haklısınız geçedebilirdi

hocam bu konu hakkında bilgim yokta klipsleri tam oturmamış olabilir mi normalde de zor açılıyor diye biliyorum parmak kalmamıştı bende sonradan tekniği öğrendim @freygasm daha bilgilidir bu konu hakkında

Ya hocam elimde ak871 vardi onun gibi üst kısmı çıkıyor sandım zorladım tel filan soktum ufak acildi sonra direk arka kısmın açıldığını farkettim kapadım tuş basmasinda bi sıkıntı yokta biraz aralar geniş duruyo bişey olurmu zorla baskiladigim için plastik genişledi tahmini

@umutatwss şöyle ufak genislikler var toz fln girince bişi olur mu tam bilemedim belki geldiğinde de böyleydi dikkat etmedim
@freygasm biraz zorlayarak oldu tabii zaten yarısi açılmadı sonra çit edip kapattım

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Kerimhan Altıparmak
Arkadaşlar bana da klavye ulaştı. Herhangi bir ücret ödemedim. AK820 Max almıştım. Geleceğinden umutlu değildim fakat geldi. Süreç şu şekilde işledi:

Yunexpress ile ülkeye giriş yaptı. Kargoist ile adrese teslim edildi. Klavyeyi 21$'a almıştım. 23 Mart'ta sipariş verdim. 17 günde elime ulaşmış oldu.
İsteyenlere akşam resim atabilirim. Misafirlerim vardı resim koyamadım dün. Çok teknik bilgi bilmiyorum fakat süreç veya klavye ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa cevaplayabilirim.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,084,249
Üyeler
172,350
Son üye
Skezy
Top Bottom