Neler Yeni

İnceleme AJAZZ AK820 PRO KLAVYE İNCELEMESİ

Aquaman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Mert Balamut
yine kartla sorun yaşadıysanız müşteri hizmetlerine bi sorun isterseniz
Amazon müşteri hizmetleri ile görüştüm onlar da troy altyapısına sahip kartları desteklemiyorlarmış. Şu an hiçbir şekilde satın alamıyorum benim heves gene kursakta kaldı. Garanti bankasını arayıp sövecektim onlara bile ulaşamadım yoğunluk var diyip kapanıyor telefon.

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Oğuzhan
Daha önce alışveriş yapmışsındır ilk indirim kuponu buga giriyordur , pcden yeni aliexpress hesabı açmayı dene
Mesaj otomatik birleştirildi:

whatgeek , akko gibi siteler üzerinden alındığında gibi 700 TL gibi bir vergi çıkıyor , aliexpressten almak en mantıklısı şu an vergiyi alırken ödüyorsunuz ve bir sorun yaşayan görmedim , Trden alcağın asus rog scope gibi klavyelerden çok daha kalitelidir ve incelemesini yaptığım klavye gibi yurtdışı klavyeler hotswap olduğu için garantilik bir durum yok bozulursa yeni switch seti alıp takıyorsun ve kullanmaya devam ediyorsun
Tamamdır teşekkürler

Amazon müşteri hizmetleri ile görüştüm onlar da troy altyapısına sahip kartları desteklemiyorlarmış. Şu an hiçbir şekilde satın alamıyorum benim heves gene kursakta kaldı. Garanti bankasını arayıp sövecektim onlara bile ulaşamadım yoğunluk var diyip kapanıyor telefon.
Hocam ininal gibi kart açtırın isterseniz. Bu tarz internet alışverişinizi onun üzerinden yapın. Troy kart'ı yurtdışı alışverişini geç yurtiçinde bile her mağazada bulamıyoruz.

Son düzenleme:

Shix2x

80+ Bronze
Papara 5tl hocam hesaba geçirdiğin zaman onunda iadesi geliyor zaten.

Aquaman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Mert Balamut
Tavsiyeler için teşekkür ederim fakat hesap kartlarimda para yok şu anda. Kullanmak istediğim kart kredi kartı. Kredi kartından taksitle alacaktim ben. Yoksa papara mevcut ziraat mevcut fakat dediğim gibi para yok :)

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,675
İsim
Kerem Çavuş
Türkçe harfleri nasıl hallediyoruz
Klavyeyi bakmadan kullanmaya alışıksanız hiçbir sıkıntı olmaz ö yerinde küçüktür işareti var fakat bastığınızda yine de ö yazıyor, türkçe harflere gerek yok yani

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Tunahan Zorlu
Klavyeyi bakmadan kullanmaya alışıksanız hiçbir sıkıntı olmaz ö yerinde küçüktür işareti var fakat bastığınızda yine de ö yazıyor, türkçe harflere gerek yok yani
he o zaman sıkıntı yok ya ne fark eder peki ben ajazz871 e bakıyorum da bu kablosuz olması vs etkiler mi çok hocam

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,675
İsim
Kerem Çavuş
he o zaman sıkıntı yok ya ne fark eder peki ben ajazz871 e bakıyorum da bu kablosuz olması vs etkiler mi çok hocam
Senin kullanım alanına bağlı tamamen , ben masaüstü kullandığım için triple mod olmasına rağmen kablolu kullanıyorum ama yarın bir gün laptop alırsın , televizyonda kullanman gerekir işine yarar her türlü , 871 e göre çok kalite farkı var bu arada

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Tunahan Zorlu

EsdeathSama

80+ Bronze
Bende bu klavyeyi 3. defa alıyorum 2 kez al-sat yaptım sıfır kapalı kutu. Bu sefer kendim için sipariş verdim. Driverı kurmaya çok gerek var mı acaba? Zaten bilgisayarımda sadece kulaklık için 3 program kullanıyorum, ekstra yük olsun istemiyorum.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,675
İsim
Kerem Çavuş
Bende bu klavyeyi 3. defa alıyorum 2 kez al-sat yaptım sıfır kapalı kutu. Bu sefer kendim için sipariş verdim. Driverı kurmaya çok gerek var mı acaba? Zaten bilgisayarımda sadece kulaklık için 3 program kullanıyorum, ekstra yük olsun istemiyorum.
Tft ekrana gif eklemek istemiyorsan indirmene hiç gerek yok

burdan da alabilirsin hangisi daha ucuza geliyorsa artık

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,563
Üyeler
163,189
Son üye