Neler Yeni

AJAZZ ak820 pro vs ak992 vs razer blackwidow v4 pro ,v4,v4 x sizce hangisi?

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
472
İsim
Burak
Bütçe
5000
AJAZZ AK820 PRO VS AK992 VS RAZER BLACKWİDOW V4 PRO VS RAZER BLACKWİDOW V4 VS RAZER BLACKWİDOW V4 X MEKANİK KLAVYE ALACAĞIM SİZCE HANGİSİ alınmalı öneri lazım arada kaldım. Daktilo gibi çatır çutur sesleri seviyorum. Saydığım klavyeler arasında ne almalıyım sizce ?

M1K1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mustafa Sertkaya
RAZEBLACKWİDOW V4 Şuan VatanBilgisayar da indirimde olması lazım fiyat etiketi gayet iyi. ürünü yaklaşık 3 ay falan kullandım gayet geçerli bir konforu ve hissiyatı var, tavsiye ederim.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
472
İsim
Burak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki hocam
RAZEBLACKWİDOW V4 Şuan VatanBilgisayar da indirimde olması lazım fiyat etiketi gayet iyi. ürünü yaklaşık 3 ay falan kullandım gayet geçerli bir konforu ve hissiyatı var, tavsiye ederim.
Pro ile ne farkı var birde bazıları şöyle geri dönüş yapmış 1 tuşa basınca fazla basmış gibi basılı kalıyor gibi yorumlar gördüm doğru mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

V4 pro yada v4 x ile bir farkı var mı ürünün?

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
472
İsim
Burak
Şimdi ne var sizde hocam

Amd34

80+ Silver
Şu şekilde seçenek belirler Razerlar'da hot swap mevcut mu basmama sorunu yaşarsan klavye gider razer servis konusunda hiç iyi değil servisi yok bakan servisler'de tırt

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
472
İsim
Burak
Sizde
Şu şekilde seçenek belirler Razerlar'da hot swap mevcut mu basmama sorunu yaşarsan klavye gider razer servis konusunda hiç iyi değil servisi yok bakan servisler'de tırt
Yaklaşık 2 sene razer blackwidow V3 kullandım sorun yaşamadım hot swap yok diye biliyorum razer kendi anahtarını üretip takıyor ajazz da bana güven vermiyor yoksa alacam ak820 pro değer mi yarın teslim edilsin diye Hepsiburada üzerinden alacam

Amd34

80+ Silver
Sizde

Yaklaşık 2 sene razer blackwidow V3 kullandım sorun yaşamadım hot swap yok diye biliyorum razer kendi anahtarını üretip takıyor ajazz da bana güven vermiyor yoksa alacam ak820 pro değer mi yarın teslim edilsin diye Hepsiburada üzerinden alacam
Bende blackwidow klavye vardı 1-2 sene önce hangi serisi unuttum basmamaya başladı garanti yeri bulmak zor şimdi de kulaklığı var barracuda x temassızlık yapıyor ilgilenen servisi yok satın aldığım firmaya yolladım onlarda geri yolladı elde kaldı öyle daha razer bulaşmam bende şuan ak 820 pro var oldukça memnunum hb üzerinden aldım temu'dan da ak 820 max aldım yedek olarak güzel klavyeleri var ajazz çok iyi bi marka sadece TR'de yaygın değil

crosman11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
KAAN
Ben ajazz 820 pro kullanıyorum. Bence parasını sonuna kadar hakeden bir klavye, aldığıma hiç pişman değilim. Numpad in olmaması ve türkçe olmaması sorun değilse bence ajazz 820 pro alın geçin. Switch olarak da gift çok güzel, yazdıkça yazası geliyor adamın

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
472
İsim
Burak
Bende blackwidow klavye vardı 1-2 sene önce hangi serisi unuttum basmamaya başladı garanti yeri bulmak zor şimdi de kulaklığı var barracuda x temassızlık yapıyor ilgilenen servisi yok satın aldığım firmaya yolladım onlarda geri yolladı elde kaldı öyle daha razer bulaşmam bende şuan ak 820 pro var oldukça memnunum hb üzerinden aldım temu'dan da ak 820 max aldım yedek olarak güzel klavyeleri var ajazz çok iyi bi marka sadece TR'de yaygın değil
Hepsi burada üzerinden alayım bende o zaman 120 130 TL pahalı amazona göre ama garantisi var dimi hocam ürünün linki var mı aldığın satıcının

Amd34

80+ Silver
Hepsi burada üzerinden alayım bende o zaman 120 130 TL pahalı amazona göre ama garantisi var dimi hocam ürünün linki var mı aldığın satıcının
Benim aldığım satıcı bitmiş Amazon ucuzsa direk amazon'dan al kafan rahat olur bu klavye de garantilil pek durum olacağını sanmam klavye'de tuş basmama sorunu olur onun içinde switch değiştirirsin basit işlem yani varsa amazon'dan Gift switch olanı almalısın 2 seçenek var fly switch ve gift en iyisi gift ona dikkat et
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.hepsiburada.com/coverzo...ugmeli-81-tus-rgb-aydinlatma-pm-HBC00006GG0MP benim aldığım satıcı bu amazonda'da satıcı bu zaten fakat fly switch kalmış ürünün değerlendirmesinde ki fotoğraf bana ait tuş takımı değişince daha da bi güzel oldu

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
472
İsim
Burak
Ben ajazz 820 pro kullanıyorum. Bence parasını sonuna kadar hakeden bir klavye, aldığıma hiç pişman değilim. Numpad in olmaması ve türkçe olmaması sorun değilse bence ajazz 820 pro alın geçin. Switch olarak da gift çok güzel, yazdıkça yazası geliyor adamın
Gift de güzel ama sert basmak lazım sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,497
Üyeler
161,068
Son üye
FatihTK
Top Bottom