- Bütçe
- 3000
Merhabalar mevcutta rampage marka şoktan alınma 100 tl lik rainbow membran klavyem var emektar asus rog strix flare 2 animate alacaktım fakat vazgeçtim öneri üzerine bu 2 model önerildi hiç kullanmadım bu markayı ikisi arasında kaldım 2 side türkçe değil fakat tr pbt tuş takımı alıp tr diline çevirip kullanırım diye düşündüm ama 2 model arasında kaldım numpadli olursa bana avantajlı olur ama bilemedim o konuda şifre kombinasyonlarım çok uzun olduğu için numpadli tercih ediyorum ama çok yerde kaplasın istemiyorum. Switch olarak cliky seviyorum böyle her tuş vuruşunda daktilo gibi güzel melodi tınısı olsa güzel olur bu 2 model arasında hangisini önerirsiniz ve hangi switch i önerirsiniz alırken AJAZZ AK992 %100 VS AJAZZ AK820 PRO %75 hangisini almalıyım öneri lazım. Teşekkürler şimdiden. Kullanım amacım rekabetçi oyunlarda tepkimesi hızlı ve rahat rahatsız etmeyen bir tuş vuruşu sağlayan bir şey lazım. Başka markalarda önerebilirsiniz. Asus rog strix flare 2 animete fiyatını haketmediği için vazgeçtim. Eğer karar veremez isem maalesef yine onu alıcam.