Neler Yeni

Ajazz ak992 klavye batarya süresi

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Other world
Bugün elime ulaştı. Bataryasının çok hızlı bittiğini düşünüyorum. %100 den %70 e 2 saatte düştü. Işıkları açık.

Kullananlar yorum yazabilir mi? bunun normali nedir? Pili ne kadar süre kullanıyorsunuz?

Daha önce 1 ay boyunca pilini kullananlar olduğunu duymuştum.

fruko.gzz

80+ Silver
Bugün elime ulaştı. Bataryasının çok hızlı bittiğini düşünüyorum. %100 den %70 e 2 saatte düştü. Işıkları açık.

Kullananlar yorum yazabilir mi? bunun normali nedir? Pili ne kadar süre kullanıyorsunuz?

Daha önce 1 ay boyunca pilini kullananlar olduğunu duymuştum.
Pilin 1 ay gitmesi kullanıma bağlı değişen bir şey günde 1 saat kullanırsın RGBler kapalı olur bi' ihtimal gidebilir. Sizin klavyenin batarya süresi normal değil ama.

extremegk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Gokhan kılıc
Aynı klavye var bendede o seviyelere pek takılma bir anda 3 diş gidiyor sonra 3 gün bir tık gitmiyor .Ayrıca 4000 yazıyor ama gerçekte 3600 var içinde .Amazonda yaptığım yorum

1729344731722.png

Palo DAYI 👑

80+ Gold
4000 mah bataryadan bahsediyoruz rgb ler kapalı bile olsa max 15-18 gün çıkarsa iyi 1 ay bilgisi sallamasyon geldi
1 ay tam gıtmıyor olabılır ama rahat 20-25 gun gıdıyor 9-10 aydır kullanıyorum
kullanım seklım sabahları rgbler kapalı gecelerı 1.seviyede acık hafta içi 4-5 saat hergün hafta sonları rahat 10-13 saat pc basındayım

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Other world
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı klavye var bendede o seviyelere pek takılma bir anda 3 diş gidiyor sonra 3 gün bir tık gitmiyor .Ayrıca 4000 yazıyor ama gerçekte 3600 var içinde .Amazonda yaptığım yorum

Alıntıyı görüntüle
yorumunuz çok güzel. çok kısa süre kullandım ama bu süredeki fikirlerim aynı duruyor. bu klavyenin keycapsleri kesinlikle saçma yapılmış. özellikle akşamları kontrasta kalacağı için üzerindeki karakterlerin görünme ihtimali yok.
Buna keycaps almaktan başka çare yok. bu da ekstra maliyet demek oluyor. Batarya süresi de soru işareti görünüyor. Garantisi zaten merdiven altı gibi...
Bunu gönderip asus almak daha mantıklı gelmeye başladı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu klavye günümüzde 1500tl gelse bu saydığım özelliklerden dolayı tercih edilebilir ama ciddi olarak soru işaretleri var.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
yorumunuz çok güzel. çok kısa süre kullandım ama bu süredeki fikirlerim aynı duruyor. bu klavyenin keycapsleri kesinlikle saçma yapılmış. özellikle akşamları kontrasta kalacağı için üzerindeki karakterlerin görünme ihtimali yok.
Buna keycaps almaktan başka çare yok. bu da ekstra maliyet demek oluyor. Batarya süresi de soru işareti görünüyor. Garantisi zaten merdiven altına gibi...
asusun hangı modelı
bu arada bendekı keycapsler uzerındekı yazılar rgb gecırıyor ben whatgeeek uzerınden almıstım
+ olarak puddıng keycaps alabılırsın daha şık duruyor ben onuda vergi muhabbetinden önce alıexpresten 120 ksura almıştım suan 400 cıvarında
temudan falan bulabılırsın ha yok bunlarla birikte asus modelınden daha pahalıya gelir dersen asusuda alabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Other world
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
820pro modeli de böyle mi? kullanıcısı varsa yazabilir mi?

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
484
İsim
Burak
Buna keycaps almaktan başka çare yok. bu da ekstra maliyet demek oluyor. Batarya süresi de soru işareti görünüyor. Garantisi zaten merdiven altı gibi...

bu klavye günümüzde 1500tl gelse bu saydığım özelliklerden dolayı tercih edilebilir ama ciddi olarak soru işaretleri var.
Hocam iade edip ak820pro çekebilirsin istersen

extremegk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Gokhan kılıc
Buna keycaps almaktan başka çare yok. bu da ekstra maliyet demek oluyor. Batarya süresi de soru işareti görünüyor. Garantisi zaten merdiven altına gibi...

bu klavyeyi günümüzde 1500tl gelse bu saydığım özelliklerden dolayı tercih edilebilir ama ciddi olarak soru işaretleri var.
Aynı kalibre asusu bu fiyata alman imkansız gibi bir şey.
Keycapsleri gelir gelmez değiştirince rgb sorunu olmadı benim için.Eski bir klavyeniz varsa değiştirebilirsiniz.Dandik everst klavyesi keycapsi bile yetti trasparant olunca fark inanılmaz gerçekten.

Ben alırken garanti yok diye düşünerek aldım , 1900 tl ye anca bu kadar bence ve parasının hakkını veriyor çok kötü kullandım patlayan bir kaç led dışında bir sorun çıkarmadı ve 4 günde 65 saat kullanan biriyim ona göre dayanıklığını siz düşünün.

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Other world
asusun hangı modelı
bu arada bendekı keycapsler uzerındekı yazılar rgb gecırıyor ben whatgeeek uzerınden almıstım
+ olarak puddıng keycaps alabılırsın daha şık duruyor ben onuda vergi muhabbetinden önce alıexpresten 120 ksura almıştım suan 400 cıvarında
temudan falan bulabılırsın ha yok bunlala birikte asusn modelınden daha pahalıya gelir dersen asusuda alabilirsin
asusun kablosuz modeli 6k dolayısı ile çok pahalıya gelecektir ama kablolu modelini alırım herhalde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,860
Üyeler
161,925
Son üye
banetlliğ
Top Bottom