mi band kullanıyorum ama ben biraz daha kare tarzında arıyorum dikdortgen değil veya ovalO tarzda değil ama tam f/p xiaomi mi band 9 yeni adıyla smartband 9
Attığım saat senin için biçilmiş kaftan bence tercih seninmi band kullanıyorum ama ben biraz daha kare tarzında arıyorum dikdortgen değil veya oval
saatlerden anlıyorsan bunlardan hangisi ve bu site güvenilirmidir500 tl n11 de var şuan link atayım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hepsiburadaymış pardon https://www.hepsiburada.com/qcy-gts...e1z18YOPYiaAUQ5XtZRoCTH0QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds
Fiyatına oranla çok iyi özellikleri var ekranı tft sadece ona eksi yazabilirim birde emojiler görünmüyor diye hatırlıyorum
Siteyi hiç bilmiyorum o yüzden onun hakkında bir şey diyemem ben watch 6 classic kullanıyorum arkadaşa aldırdım bu saati qcy gts modelini aldı açtı kullandı bende inceledim çok iyi bir saat fiyatına göre aşırı anladığım söylenemez ha inceleme fırsatım olan saatler olsa yorum yaparım o ayrı diğer yandan bu attığım saatte istediğin her şey vardır muhtemelensaatlerden anlıyorsan bunlardan hangisi ve bu site güvenilirmidir
Watch 8 Sport Edition ( 7 Kordonlu ) Akıllı Saat | En İyi Akıllı Saat Modelleri ve Fiyatları
Hem şık hem ucuz yeni nesil Watch 7 Kordonlu Watch 8 ultra akıllı saat.sanalticaretiniz.com
Watch 9 HK Pro Mini (41MM) Akıllı Saat | | En İyi Akıllı Saat Modelleri ve Fiyatları
En ucuz Hk9 Prp Mini 41MM Amoled Ekran Pusula/chatgpt Özellikli 2024 Akıllı Saat fiyatları Ücretsiz kargo, Kapıda Ödeme, 12 Taksit ve Aynı Gün kargo fırsatlarını kaçırma!sanalticaretiniz.com
teşekkürlerSiteyi hiç bilmiyorum o yüzden onun hakkında bir şey diyemem ben watch 6 classic kullanıyorum arkadaşa aldırdım bu saati qcy gts modelini aldı açtı kullandı bende inceledim çok iyi bir saat fiyatına göre aşırı anladığım söylenemez ha inceleme fırsatım olan saatler olsa yorum yaparım o ayrı diğer yandan bu attığım saatte istediğin her şey vardır muhtemelen
Arama yanıtlama ve saat üzerinden konuşma
Müzik kontrolü
Bildirimler
Pil ömrü 14 gün sanırım o da çok iyi
Attığın saatlere de bi bakayım anladığım kadarıyla
Attığın saatlerin tasarımı gerçekten güzel şık duruyorlar kordon yanında gelmesi de ayriyeten bi artı yazılabilir ama dışından bakarsak saat güzel özelliklerini bilmeden yorum yaparsam semi yanıltmış olurum o yüzden saatler hakkında yorum yapmamam daha doğru olurteşekkürler
teşekkürler zaman ayırdıgın için :dAttığın saatlerin tasarımı gerçekten güzel şık duruyorlar kordon yanında gelmesi de ayriyeten bi artı yazılabilir ama dışından bakarsak saat güzel özelliklerini bilmeden yorum yaparsam semi yanıltmış olurum o yüzden saatler hakkında yorum yapmamam daha doğru olur
Ne demek site hiç güven vermedi bu arada saat zaten 1000 tl birde kulaklık veriyor kimse böylr bir fiyata zararına ürün satmaz benceteşekkürler zaman ayırdıgın için :d
oda doğru şikayet vardan bakıyorum siteyeNe demek site hiç güven vermedi bu arada saat zaten 1000 tl birde kulaklık veriyor kimse böylr bir fiyata zararına ürün satmaz bence
Yanında birde 7 kordon veriyor kulaklık en kötüsü olsa 300 400 tl vardır zaten 7 kordon diyor onlar da 200 olsa 600 tl bu saat 400 tl mi