Akım Korumalı Priz Hakkında Yardım

Sentrk

80+
Reaksiyon skoru
22
yeni sistemim için akım korumalı priz aldım ama iki problem var;

1. sorum: masamın olduğu yerde priz yok uzun bir kablosu olan çoklu prizle kullanıyordum, akım korumalı prizi çoklu prize taksam sorun olur mu?

2. sorum ürünün üzerinde iki ışık var biri akım korumasını temsil ediyor o yanıyor ama topraklamaya bağlı olduğunu belirten ışık yanmıypr bina eski bina galiba topraklaması mı yok yoksa prizin yapısı mı uygun değil bilmiyorum sıkıntı yaratır mı?

aldığım priz Schneider APC PM5-GR 918 Joule .

Akım korumalı prizi doğrudan duvar prizine tak topraklama ışığı yanıyor mu diye kontrol et eğer yanarsa o şekilde kullan yanmazsa nasıl kullandığının bir önemi yok her halükarda yüksek voltaj gelirse priz patlayacak yani patlayacak dediğim içindeki koruması patlayacak yeni akım korumalı priz alman gerekecek eğer patlarsa zaten normal priz gibi kullanacaksın çünkü koruma özelliği kalmayacak 1 seferlik koruyacak bilgisayarını ve görevini tamamlamış olacak

Akım korumalı prizi doğrudan duvar prizine tak topraklama ışığı yanıyor mu diye kontrol et eğer yanarsa o şekilde kullan yanmazsa nasıl kullandığının bir önemi yok her halükarda yüksek voltaj gelirse priz patlayacak yani patlayacak dediğim içindeki koruması patlayacak yeni akım korumalı priz alman gerekecek eğer patlarsa zaten normal priz gibi kullanacaksın çünkü koruma özelliği kalmayacak 1 seferlik koruyacak bilgisayarını ve görevini tamamlamış olacak
anladım o zaman masa yeri değişecek mecbur kötü oldu biraz, topraklama ise yanmıyor.

Geri