Neler Yeni

Öneri Akko 5075B Plus Alınır mı ?

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
923
İsim
Buğra
apex 9 tkl kullanıyorum klavyeler hakkında aşırı öyle bir bilgim yok akko markası nasıldır razer ve steelseries kadar kaliteli mi bu modelin siyahını düşünüyorum fps oyunları oynarım kablosuz performansı nasıldır

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Merlin
apex 9 tkl kullanıyorum klavyeler hakkında aşırı öyle bir bilgim yok akko markası nasıldır razer ve steelseries kadar kaliteli mi bu modelin siyahını düşünüyorum fps oyunları oynarım kablosuz performansı nasıldır

benimde aklımda var hocam gayet güzel diyorlar akko markasına

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
923
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,180
İsim
yusuf ecer
bazıları kablosuz alıcısı çok kötü falan demiş aklıma takıldı bir de bu marka hangi ülkenin acaba
Çin
Alıcısı kötü değil gayet işini yapıyor.
Akko kalite kontrolü en iyi olan ayrıca kendi klavyelerini üreten sayılı markalardan. (diğer firmalar marka basıyor). Şuan tr fiyatları çok çok iyi globalden bile ucuz.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
923
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çin
Alıcısı kötü değil gayet işini yapıyor.
Akko kalite kontrolü en iyi olan ayrıca kendi klavyelerini üreten sayılı markalardan. (diğer firmalar marka basıyor). Şuan tr fiyatları çok çok iyi globalden bile ucuz.
aklımda apex pro mini wireless var aslında ama biraz tuzlu fiyatı bunu almayı düşünüyorum ama kararsızım siz bu klavyeyi kullanıyor musunuz gecikme yapıyor mu

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,180
İsim
yusuf ecer
aklımda apex pro mini wireless var aslında ama biraz tuzlu fiyatı bunu almayı düşünüyorum ama kararsızım siz bu klavyeyi kullanıyor musunuz gecikme yapıyor mu
Akko klavyelerin çoğunu kullandım bu ürünü de kullandım gecikme değerleri güzel.

Top Bottom