Ben connectgame üzerinden dareu ek75 pro aldım çok memnunum 1700 tl ama garantisi yok sanırım bilginiz olsunSELAMÜN ALEYKÜM
Arkadaşlar gaminggen tr ye akko model birçok klavyeler geldi ve baya uygun fiyatları kablosuz olmalarına rağmen sizce alınır mı veya 2-3 k arası başka model klavye öneriniz varmıdır.
Bilindik yerlerden almak istiyorum mümkün olduğunca.Ben connectgame üzerinden dareu ek75 pro aldım çok memnunum 1700 tl ama garantisi yok sanırım bilginiz olsun
Alınır hocam bunu tavsiye ederim https://www.gaming.gen.tr/urun/5849...h-rgb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye/SELAMÜN ALEYKÜM
Arkadaşlar gaminggen tr ye akko model birçok klavyeler geldi ve baya uygun fiyatları kablosuz olmalarına rağmen sizce alınır mı veya 2-3 k arası başka model klavye öneriniz varmıdır.
Akkolar genel anlamda kaliteli ama tabi üründen ürüne de kalite değişir. Gözüne kestirdiğin model hangisi?SELAMÜN ALEYKÜM
3098 neon almak istiyordum sorunlu olduğunu yazmışlar forumlarda bende bu yüzden konu açtım buraya.Akkolar genel anlamda kaliteli ama tabi üründen ürüne de kalite değişir. Gözüne kestirdiğin model hangisi?
3098 pcb anlamında çok iyi bir model değil. Numpad farz mı?3098 neon almak istiyordum sorunlu olduğunu yazmışlar forumlarda bende bu yüzden konu açtım buraya.
Ne fark olacak tam olarak bilindik ileBilindik yerlerden almak istiyorum mümkün olduğunca.
Ne fark olacak tam olarak bilindik ile
garantisi yok sanırım bilginiz olsun
Hocam mesela Hepsiburada dir trendyoldur gibi yerlerden.Ne fark olacak tam olarak bilindik ile
gamin gen saglamdırHocam mesela Hepsiburada dir trendyoldur gibi yerlerden.
Bozuk geldi ürün veya ilerde bozuldu 2k benim için az para olmadığı için bilindik yerlerden istiyorum.Hocam mesela Hepsiburada dir trendyoldur gibi yerlerden.
Öyle yerlerde olur hocam ama akko iyi mi? iştegamin gen saglamdır