Neler Yeni

Çözüldü✓ Akko M1 V5 Hangi Switchi Almalıyım ?

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
975
İsim
Buğra
sesini sevsem de tactile switchi çok sevmiyorum hissiyat olarak bu linear switchlerden hangisi en sessizi ses testlerinde fairy bana en sessizi gibi geldi ama emin olamadım bir de bu switchler klavyeme uyar değil mi sessiz ve yumuşak bir hissiyat için alacağım

Son düzenleme:

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,271
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
sesini sevsem de tactile switchi çok sevmiyorum hissiyat olarak bu linear switchlerden hangisi en sessizi ses testlerinde fairy bana en sessizi gibi geldi ama emin olamadkm bir de bu switchler klavyeme uyar değil mi sessiz ve yumuşak bir hissiyat için alacağım

Uyar ama tek tek gidip ses testlerini izle youtubeden

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
975
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ali
Rosewood switch kullanıyorum. Tok, derin ve düşük sesli. Yumuşak güzel bir hissiyatı var, tavsiye ederim. Ama RGB sizin için önemliyse kesinlikle uzak durun, ışık geçirgenliği çok düşük, renkler pembeye çalıyor. Stok gelen keycapslerle kullanacaksanız sorun yaşarsınız.
Eklediğim görsel son parlaklıkta ve beyaz ışık.
3.jpg

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
975
İsim
Buğra
Rosewood switch kullanıyorum. Tok, derin ve düşük sesli. Yumuşak güzel bir hissiyatı var, tavsiye ederim. Ama RGB sizin için önemliyse kesinlikle uzak durun, ışık geçirgenliği çok düşük, renkler pembeye çalıyor. Stok gelen keycapslerle kullanacaksanız sorun yaşarsınız.
Eklediğim görsel son parlaklıkta ve beyaz ışık. Alıntıyı görüntüle
o zaman rosewood eledim fairy nasıl sizce ışık geçirgenliğini unutmuşum ben rgb ışık geçirgenliği de önemli benim için

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Ali
o zaman rosewood eledim fairy nasıl sizce ışık geçirgenliğini unutmuşum ben rgb ışık geçirgenliği de önemli benim için
Fairyde muhtemelen rgb açısından iyi değildir. Yellowun rgb performansı iyidir ama onunda sesi diğer ikisine göre fazla gelebilir. Hepsinin bir arada olduğu bir switch bulmaktan gerçekten zor bende o yüzden rgbyi ikinci plana attım.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
975
İsim
Buğra
Fairyde muhtemelen rgb açısından iyi değildir. Yellowun rgb performansı iyidir ama onunda sesi diğer ikisine göre fazla gelebilir. Hepsinin bir arada olduğu bir switch bulmaktan gerçekten zor bende o yüzden rgbyi ikinci plana attım.
dracula ve black nasıldır hocam ya şu switch tactile olmasa cidden kullanırdım orijinalini sessiz zaten ama basarken o bump hissiyatı hoşuma gitmiyor sanki ileride bozulacakmış gibi yoksa hiç değişmem switci sesi çok tatlı

Loki_0

80+
dracula ve black nasıldır hocam ya şu switch tactile olmasa cidden kullanırdım orijinalini sessiz zaten ama basarken o bump hissiyatı hoşuma gitmiyor sanki ileride bozulacakmış gibi yoksa hiç değişmem switci sesi çok tatlı
Biraz alakasız ama gateron milkye de bakabilirsin. Sesine de burdan bakabilirsiniz.

Mesaj otomatik birleştirildi:

1000014508.jpg

Altında şöyle küçük bir delik olduğu için ışık geçirgenliği de iyi.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
975
İsim
Buğra
Biraz alakasız ama gateron milkye de bakabilirsin. Sesine de burdan bakabilirsiniz.

hocam bu güzelmiş ama bir sorun var swithin rgb geçirgenliği de önemli fairy switchi de eledim aklıma şuanlık dracula yatıyor ama emin değilim

He ışık geçirgenliği iyiyse düşünebilirim

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,272
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
hocam bu güzelmiş ama bir sorun var swithin rgb geçirgenliği de önemli fairy switchi de eledim aklıma şuanlık dracula yatıyor ama emin değilim

He ışık geçirgenliği iyiyse düşünebilirim
Dracula çok hafif hocam ufak basmaya direk algılıyor o yüzden problem yaşayabilirsiniz belki isterseniz aliexpressten piano pro bakın.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
975
İsim
Buğra
Dracula çok hafif hocam ufak basmaya direk algılıyor o yüzden problem yaşayabilirsiniz belki isterseniz aliexpressten piano pro bakın.
hafifse iyi hocam öyle seviyorum zaten sesi de güzelmiş ama rgb ışığını iyi mi verir acaba onu düşünüyorum

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,272
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
hafifse iyi hocam öyle seviyorum zaten sesi de güzelmiş ama rgb ışığını iyi mi verir acaba onu düşünüyorum
Rgb ışığını bilmiyorum hocam ama dediğiniz gibi hoşunuza gidicektir o zaman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,886
Üyeler
170,275
Son üye
brk2140
Top Bottom