Çözüldü✓ Akko M1 V5 Hangi Switchi Almalıyım ?

Brysf

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,190
sesini sevsem de tactile switchi çok sevmiyorum hissiyat olarak bu linear switchlerden hangisi en sessizi ses testlerinde fairy bana en sessizi gibi geldi ama emin olamadım bir de bu switchler klavyeme uyar değil mi sessiz ve yumuşak bir hissiyat için alacağım

Son düzenleme:
sesini sevsem de tactile switchi çok sevmiyorum hissiyat olarak bu linear switchlerden hangisi en sessizi ses testlerinde fairy bana en sessizi gibi geldi ama emin olamadkm bir de bu switchler klavyeme uyar değil mi sessiz ve yumuşak bir hissiyat için alacağım

Uyar ama tek tek gidip ses testlerini izle youtubeden

Rosewood switch kullanıyorum. Tok, derin ve düşük sesli. Yumuşak güzel bir hissiyatı var, tavsiye ederim. Ama RGB sizin için önemliyse kesinlikle uzak durun, ışık geçirgenliği çok düşük, renkler pembeye çalıyor. Stok gelen keycapslerle kullanacaksanız sorun yaşarsınız.
Eklediğim görsel son parlaklıkta ve beyaz ışık.
3.jpg

Rosewood switch kullanıyorum. Tok, derin ve düşük sesli. Yumuşak güzel bir hissiyatı var, tavsiye ederim. Ama RGB sizin için önemliyse kesinlikle uzak durun, ışık geçirgenliği çok düşük, renkler pembeye çalıyor. Stok gelen keycapslerle kullanacaksanız sorun yaşarsınız.
Eklediğim görsel son parlaklıkta ve beyaz ışık. Alıntıyı görüntüle
o zaman rosewood eledim fairy nasıl sizce ışık geçirgenliğini unutmuşum ben rgb ışık geçirgenliği de önemli benim için

Piano pro tr deki modellerde yok sanırım sesi çok iyi

o zaman rosewood eledim fairy nasıl sizce ışık geçirgenliğini unutmuşum ben rgb ışık geçirgenliği de önemli benim için
Fairyde muhtemelen rgb açısından iyi değildir. Yellowun rgb performansı iyidir ama onunda sesi diğer ikisine göre fazla gelebilir. Hepsinin bir arada olduğu bir switch bulmaktan gerçekten zor bende o yüzden rgbyi ikinci plana attım.

Fairyde muhtemelen rgb açısından iyi değildir. Yellowun rgb performansı iyidir ama onunda sesi diğer ikisine göre fazla gelebilir. Hepsinin bir arada olduğu bir switch bulmaktan gerçekten zor bende o yüzden rgbyi ikinci plana attım.
dracula ve black nasıldır hocam ya şu switch tactile olmasa cidden kullanırdım orijinalini sessiz zaten ama basarken o bump hissiyatı hoşuma gitmiyor sanki ileride bozulacakmış gibi yoksa hiç değişmem switci sesi çok tatlı

dracula ve black nasıldır hocam ya şu switch tactile olmasa cidden kullanırdım orijinalini sessiz zaten ama basarken o bump hissiyatı hoşuma gitmiyor sanki ileride bozulacakmış gibi yoksa hiç değişmem switci sesi çok tatlı
Biraz alakasız ama gateron milkye de bakabilirsin. Sesine de burdan bakabilirsiniz.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1000014508.jpg

Altında şöyle küçük bir delik olduğu için ışık geçirgenliği de iyi.

Biraz alakasız ama gateron milkye de bakabilirsin. Sesine de burdan bakabilirsiniz.

hocam bu güzelmiş ama bir sorun var swithin rgb geçirgenliği de önemli fairy switchi de eledim aklıma şuanlık dracula yatıyor ama emin değilim

He ışık geçirgenliği iyiyse düşünebilirim

hocam bu güzelmiş ama bir sorun var swithin rgb geçirgenliği de önemli fairy switchi de eledim aklıma şuanlık dracula yatıyor ama emin değilim

He ışık geçirgenliği iyiyse düşünebilirim
Dracula çok hafif hocam ufak basmaya direk algılıyor o yüzden problem yaşayabilirsiniz belki isterseniz aliexpressten piano pro bakın.

Dracula çok hafif hocam ufak basmaya direk algılıyor o yüzden problem yaşayabilirsiniz belki isterseniz aliexpressten piano pro bakın.
hafifse iyi hocam öyle seviyorum zaten sesi de güzelmiş ama rgb ışığını iyi mi verir acaba onu düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,736
Üyeler
183,629
Son üye
T-650
Geri