cano attığın klavye manyetik switch ama gayet güzeldir alınır zaten valorant oynuyorsun snap tap rapid trigger var gayet ok klavye bu fiyataİyi günler dostlar. Akko MonsGeek Fun 60 Max alınır mı? Yoksa bu fiyatta daha iyi bir klavye var mı? En çok Valorant oynuyorum bilgisayarda, onun dışında SteelSeries Apex 3 TKL kullanıyorum. Mekanik klavyeye geçmek istiyorum.
hocam cahilliğime verin farkı bilmiyorum. Manyetik mi mekanik mi daha iyi sizcecano attığın klavye manyetik switch ama gayet güzeldir alınır zaten valorant oynuyorsun snap tap rapid trigger var gayet ok klavye bu fiyata
iyilik olarak manyetik fakat mekanikten gecince biraz garip olabilir ama alisirsiniz aktif olarak bende akko fun 60 pro versiyonunu kullaniyorum sorulariniz varsa yardimci olmaya calisirim.hocam cahilliğime verin farkı bilmiyorum. Manyetik mi mekanik mi daha iyi sizce
fps oyunları dışında sıkıntı çıkarıyor mu veya tatmin ediyor mu.iyilik olarak manyetik fakat mekanikten gecince biraz garip olabilir ama alisirsiniz aktif olarak bende akko fun 60 pro versiyonunu kullaniyorum sorulariniz varsa yardimci olmaya calisirim.
O fiyatta %60 klavyede daha iyisi yok sayılır. İncelemesini izleİyi günler dostlar. Akko MonsGeek Fun 60 Max alınır mı? Yoksa bu fiyatta daha iyi bir klavye var mı? En çok Valorant oynuyorum bilgisayarda, onun dışında SteelSeries Apex 3 TKL kullanıyorum. Mekanik klavyeye geçmek istiyorum.
sikinti yasamadim arada sirada vsc ile isim olsada rahatca yapabiliyorum tatmin edici ortalama 1200 1300 tl gibi bir rakama aldim onun ustunu hak edeceginide sanmiyorumfps oyunları dışında sıkıntı çıkarıyor mu veya tatmin ediyor mu.
Hocam bende de aynı işlemci ve anakart var biosta yaptığınız bi performans ayarı varmı veya windowstan?O fiyatta %60 klavyede daha iyisi yok sayılır. İncelemesini izle
Hocam bir de MCHOSE Ace 68 öneriyorlar sence o mu yoksa akko muO fiyatta %60 klavyede daha iyisi yok sayılır. İncelemesini izle
hocam mesela neden üstünü haketmez , veya üstünü hak edecek bir ürün var mı önerebileceğiniz.sikinti yasamadim arada sirada vsc ile isim olsada rahatca yapabiliyorum tatmin edici ortalama 1200 1300 tl gibi bir rakama aldim onun ustunu hak edeceginide sanmiyorum
ilk eksigi bana gore sarji kac kaldi goremiyorum onun disinda bir kusur goremedim ama 1300 eder ustunu edecegini sanmiyorum zaten cashback ile o fiyatlara denk geliyorHocam bir de MCHOSE Ace 68 öneriyorlar sence o mu yoksa akko mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam mesela neden üstünü haketmez , veya üstünü hak edecek bir ürün var mı önerebileceğiniz.
Cashback ile o fiyata geliyor derken hocam , nasıl oluyor oilk eksigi bana gore sarji kac kaldi goremiyorum onun disinda bir kusur goremedim ama 1300 eder ustunu edecegini sanmiyorum zaten cashback ile o fiyatlara denk geliyor
gaming gende iyzico ile 500 tl cashback olayi vardi hocam o siralar sanirim 2200 civarindaydi 1700 e denk geliyordu suanda 1900 civari 1700 e geliyor yine ben gaming genden tanidik araciligi ile 1300 e getirtmistimCashback ile o fiyata geliyor derken hocam , nasıl oluyor o
Ben de yeni aldım anakartı, biostan resize bar aç ve ekran kartın da amd ise amd SAM özelliğini aç şu videodaki ayarları yapabilirsinHocam bende de aynı işlemci ve anakart var biosta yaptığınız bi performans ayarı varmı veya windowstan?
O markayı bilmiyorum valla türkiye pazarına yeni girmiş olabilir emin değilim yorum yapmamam daha iyi olurHocam bir de MCHOSE Ace 68 öneriyorlar sence o mu yoksa akko mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam mesela neden üstünü haketmez , veya üstünü hak edecek bir ürün var mı önerebileceğiniz.