Neler Yeni

Yardım AKKO MONSGEEK M1 aldım RGB nasıl değişiyor?

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Furkan Görür

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Furkan Görür
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
birde bu ayarlar ne işe yarıyor,

1738863163951.png

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Furkan Görür

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,386
İsim
yusuf ecer

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Furkan Görür
Veya signal rgb dcsine gir ingilizcen varsa biraz m1 v5 jsonu import etmek istediğini söyle signal rgbye orada sonsuz tema var screen ambilight vs gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
hocam kablosuz bağlantı yapamadım. FN ve Y ye bastıgımda Y tuşunda ışık yanıyor ama kabloyu çıkarınca kapanıyor. Bunun Driverini indirdim o da bulmuyor klavyeyi
1738863806011.png

Veya signal rgb dcsine gir ingilizcen varsa biraz m1 v5 jsonu import etmek istediğini söyle signal rgbye orada sonsuz tema var screen ambilight vs gibi.

Alıntıyı görüntüle
işaretlediğiniz yer bende yok. Via sitesinden klavyemi seçiyorum ama fotodaki gibi gözüküyor.
1738863942106.png

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,386
İsim
yusuf ecer
hocam kablosuz bağlantı yapamadım. FN ve Y ye bastıgımda Y tuşunda ışık yanıyor ama kabloyu çıkarınca kapanıyor. Bunun Driverini indirdim o da bulmuyor klavyeyi Alıntıyı görüntüle

işaretlediğiniz yer bende yok. Via sitesinden klavyemi seçiyorum ama fotodaki gibi gözüküyor. Alıntıyı görüntüle
2.4ghz için capslock tuşundaki keycapsi çıkarın, altında bi switch olcak onu 2.4ghz çekin.
Via için ;
Buradan kullandığınız modelin json dosyasını bulun - (m1v 3 ansi veya m1 v5 ansi) downloada basın bi tarayıcı sayfası açılacak. Ctrl+s yapın kaydedin sonra viaya authorize device diyip json dosyasını yükleyin.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Furkan Görür
2.4ghz için capslock tuşundaki keycapsi çıkarın, altında bi switch olcak onu 2.4ghz çekin.
Via için ;
Buradan kullandığınız modelin json dosyasını bulun - (m1v 3 ansi veya m1 v5 ansi) downloada basın bi tarayıcı sayfası açılacak. Ctrl+s yapın kaydedin sonra viaya authorize device diyip json dosyasını yükleyin.
2.4ghz çalıştı teşekkürler.

Jsonu kaydettim dosya olarak masaüstüne. Via ya girip authorize ye bastıgımda sol üstte klavyemin modeli ve yaninda Eşlendi yazıyor. Ve yine aynı sayfada kalıyor.

Via için ;
halletim hocam. Şimdi tek sorun kaldı klavyenin sarjının % kaç kaldıgını nasıl öğreneceğim

Son düzenleme:

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,386
İsim
yusuf ecer

Jsonu kaydettim dosya olarak masaüstüne. Via ya girip authorize ye bastıgımda sol üstte klavyemin modeli ve yaninda Eşlendi yazıyor. Ve yine aynı sayfada kalıyor.

halletim hocam. Şimdi tek sorun kaldı klavyenin sarjının % kaç kaldıgını nasıl öğreneceğim
Signal rgb veya razer synapse vs açık mı arkaplanda?

Space tuşu altında led var şarj yüksekken yeşil, full doluyken veya kabloluykrn kapalı, sarı turuncu kırmızı diye gidiyor...

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Furkan Görür
Signal rgb veya razer synapse vs açık mı arkaplanda?

Space tuşu altında led var şarj yüksekken yeşil, full doluyken veya kabloluykrn kapalı, sarı turuncu kırmızı diye gidiyor...
signal rpg falan kullanmıyorum ama kurmam mı lazım?

Sarj kısmını hiç anlamadım hocam şuan hangi renge ayarladıysam onun rengi yanıyor tüm ışıklarda.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,386
İsim
yusuf ecer
signal rpg falan kullanmıyorum ama kurmam mı lazım?

Sarj kısmını hiç anlamadım hocam şuan hangi renge ayarladıysam onun rengi yanıyor tüm ışıklarda.
Hayır lazım değil. Sadece sınırsız rgb efektleri var. Signal rgb açıkken via çalışmaz bu arada. Via açarken signal rgb kapatıp ayarları yapıp geri açarsınız kullanacaksanız.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Furkan Görür
Hayır lazım değil. Sadece sınırsız rgb efektleri var. Signal rgb açıkken via çalışmaz bu arada. Via açarken signal rgb kapatıp ayarları yapıp geri açarsınız kullanacaksanız.
yeni açtıgım için sarjı full olabilir hocam çünkü tüm RBG ışıkları aynı renk yanıyor. Başka ışık göremedim

hocam RBG ışık seviyesi cidden çok düşükmüş. Hangi switchi alırsam düzelir?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,616
Üyeler
167,343
Son üye
samibozdogn
Top Bottom