❌İndirim Bitti! 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

valla ne yalan söyliyim zebra gibi desenleri hoşuma gitmedi keycaps in birde qmk via yokmuş bence siyah V5 VİA olanı bende onu almayı düşünüyorum Beyaz olanın switchleri daha çok hoşuma gitti sadece o kadar
Ayni durumdayim siyahin sadece beyaz kasalisi olsa yapisicam

Arkadaşlar bu iyzicodan aldığım kampanya geri ödemesini nasıl nakte cevirebilirim taktık var mi

öyle bende ikisi de var , kasaları bile farklı zaten baştan
evet kasaları farklı da aynı switch olup nasıl farklı sesi oluyor yağlamayla alakalı mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar bu iyzicodan aldığım kampanya geri ödemesini nasıl nakte cevirebilirim taktık var mi
evet ben de bulamadım sadece alışverişe izin veriyor

karta geri çekemiyormuyuz %20den düşürdüler bide
Valla yok hocam denedim ben şimdi olmadı bende akko 5075b Air almıştım onun geri ödemesi yattı

evet kasaları farklı da aynı switch olup nasıl farklı sesi oluyor yağlamayla alakalı mı

evet ben de bulamadım sadece alışverişe izin veriyor
Valla Hepsiburadada felan olsada kullansam ama yok işte napsam bilemedim

Valla yok hocam denedim ben şimdi olmadı bende akko 5075b Air almıştım onun geri ödemesi yattı

ben almayacağım o zaman

İyzico'dan gelen bakiyeyi çekemezsiniz ama sanal kart oluşturup istediğiniz yerde kullanabilirsiniz.
O kart her yerde kullanılabiliyor dimi hocam Yemeksepetinden felan yemek söylesem olur ?

papara veya başka bi uyguma aracılığla sanal kart ile alamazmıyız parayı
Yok o imkansız gibi hocam anca arkadaşın dediği gibi o sanal kartta kullanılabilir gibi

Kullanabilirsin. Sanal kart oluşturup istediğin yerde kredi kartı gibi alışveriş yapabilirsin.ben n11de kullandım.

Geri