Öncelikle merhabalar.Bende şu anda mevcut olan sistem şöyle:
İşlemci: amd ryzen 1500x
Ekran kartı: gigabyte gtx 1050 ti oc
Ram: Hyperx kingston fury 8gb 2400 15cl
Power: Corsair cx650w
Anakart: msı b350 bazooka
Monitör: asus vp228h 60hz
Ben bir miktar para biriktirdim ve belirli parçalarımı değiştirmek istiyorum.Öncelikle ekran kartından başlamak istiyorum kendi ekran kartımdan çok fazla performans alamıyorum şu anda 3 yıl olmak üzere haziranda 3 yıl olacak bilgisayarımı toplamamın. Ekran kartı seçeneklerim aslında 350 euro ya kadar alabilirim.(Avrupada yaşıyorum) Sizin bana önerebileceğiniz bu fiyatlara en güzel performans alabileceğim ürünleri yazarsanız sevinirim. İkinci olarak monitörümü değiştirmek istiyorum güzel bir 144hz monitöre geçmek istiyorum şu an kullandığım monitör 21 inc olduğu için 24 25 inc lik bir monitör daha güzel olur bana biraz küçük geliyor da
.
Ben aslında ekran kartında amd yi çok bilmiyorum çok iyi baktığım söylenemez çok bir fikrim yok amd ekran kartlarıyla alakalı. Alırsam da nvidia tercih ederim. Belki sıralamam yanlıştır başka bir şeylerin değişmesi gerekiyordur çok bir fikrim yok açıkçası bana böyle daha mantıklı geldi. 3. olarak ta anakartımı değiştirmek istiyorum aslında bios ta bazen sıkıntı çıkarıyor birkaç kere de mavi ekran verdi yani bios ta bir sıkıntı var.
Başka değerlendirmeleriniz varsa şunu şöyle yap bunu böyle yap gibi yazarsanız sevinirim.Teşekkürler.
gtx 1660
gtx 1660 S
gtx 1660 ti
rtx 2060
radeon rx 5600 xt
vb
.
.
İşlemci: amd ryzen 1500x
Ekran kartı: gigabyte gtx 1050 ti oc
Ram: Hyperx kingston fury 8gb 2400 15cl
Monitör: asus vp228h 60hz
Ben bir miktar para biriktirdim ve belirli parçalarımı değiştirmek istiyorum.Öncelikle ekran kartından başlamak istiyorum kendi ekran kartımdan çok fazla performans alamıyorum şu anda 3 yıl olmak üzere haziranda 3 yıl olacak bilgisayarımı toplamamın. Ekran kartı seçeneklerim aslında 350 euro ya kadar alabilirim.(Avrupada yaşıyorum) Sizin bana önerebileceğiniz bu fiyatlara en güzel performans alabileceğim ürünleri yazarsanız sevinirim. İkinci olarak monitörümü değiştirmek istiyorum güzel bir 144hz monitöre geçmek istiyorum şu an kullandığım monitör 21 inc olduğu için 24 25 inc lik bir monitör daha güzel olur bana biraz küçük geliyor da
Ben aslında ekran kartında amd yi çok bilmiyorum çok iyi baktığım söylenemez çok bir fikrim yok amd ekran kartlarıyla alakalı. Alırsam da nvidia tercih ederim. Belki sıralamam yanlıştır başka bir şeylerin değişmesi gerekiyordur çok bir fikrim yok açıkçası bana böyle daha mantıklı geldi. 3. olarak ta anakartımı değiştirmek istiyorum aslında bios ta bazen sıkıntı çıkarıyor birkaç kere de mavi ekran verdi yani bios ta bir sıkıntı var.
Başka değerlendirmeleriniz varsa şunu şöyle yap bunu böyle yap gibi yazarsanız sevinirim.Teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Değerlendirmeye alabileceğim ekran kartıları:Öncelikle merhabalar.Bende şu anda mevcut olan sistem şöyle:
İşlemci: AMD ryzen 1500x
Ekran kartı: Gigabyte gtx 1050 ti oc
RAM: Hyperx kingston fury 8gb 2400 15cl
Monitör: Asus vp228h 60hz
Ben bir miktar para biriktirdim ve belirli parçalarımı değiştirmek istiyorum.Öncelikle ekran kartından başlamak istiyorum kendi ekran kartımdan çok fazla performans alamıyorum şu anda 3 yıl olmak üzere haziranda 3 yıl olacak bilgisayarımı toplamamın. Ekran kartı seçeneklerim aslında 350 euro ya kadar alabilirim.(Avrupada yaşıyorum) Sizin bana önerebileceğiniz bu fiyatlara en güzel performans alabileceğim ürünleri yazarsanız sevinirim. İkinci olarak monitörümü değiştirmek istiyorum güzel bir 144hz monitöre geçmek istiyorum şu an kullandığım monitör 21 inc olduğu için 24 25 inc lik bir monitör daha güzel olur bana biraz küçük geliyor da.
Ben aslında ekran kartında AMD yi çok bilmiyorum çok iyi baktığım söylenemez çok bir fikrim yok AMD ekran kartlarıyla alakalı. Alırsam da Nvidia tercih ederim. Belki sıralamam yanlıştır başka bir şeylerin değişmesi gerekiyordur çok bir fikrim yok açıkçası bana böyle daha mantıklı geldi. 3. olarak ta anakartımı değiştirmek istiyorum aslında bios ta bazen sıkıntı çıkarıyor birkaç kere de mavi ekran verdi yani bios ta bir sıkıntı var.
gtx 1660
gtx 1660 S
gtx 1660 ti
rtx 2060
radeon rx 5600 xt
vb
.
.