ahenk'
80+ Silver
Böyle bir hakarette bulunamazsın dostumİnşallah 2023'te CHPKK gelir başa umudum o.
Böyle bir hakarette bulunamazsın dostumİnşallah 2023'te CHPKK gelir başa umudum o.
Tek bildikleri insanları terörist ilan etmek zaten. Pek takılma bence.Böyle bir hakarette bulunamazsın dostum
Kaynak saglam değil bide bu kadar saçma bi reform paketimi olur hiç biri ise yaramazArkadaşlar reform paketi sızmış galiba;https://www.dunya.com/kose-yazisi/vergi-reform-paketinin-ayrintilari-belli-oldu/612604
1- şirketlerin 2020, 2021 ve 2022 yılı kazançlarına uygulanmak üzere vergi tevkifatı getiriliyor.
2- araçların noterler tarafından ilk tescilden sonraki birinci satış ve devrine binde 5 harç getiriliyor.
3- ötv’de alkollü alkolsüz içkiler ve sigarada konsinye satış kaldırılıyor, peşin vergiye geçiliyor.
4- 7 günlük fatura düzenleme süresinin kısaltılması için maliye’ye yetki veriliyor.
5- ötv’nin tahsil güvenliğini sağlamak amacıyla teminat alma konusunda maliye’ye yetki veriliyor.
6- ötv teminatı konusunda getirilen zorunluluğa uymayanlara yüksek tutarda özel usulsüzlük cezası kesilecek.
7- yeni bir kaçakçılık suçu cezası geliyor.
8- muhafazası tehlikeli veya masraflı olan menkul malların pazarlık usulü ile satılmasına ilişkin düzenleme yapılıyor.
9- ihale edilen malı almaktan vazgeçenlerin ödemeleri gereken faiz tutarı artırılıyor.
10- gayrimenkullerin elektronik ortamda satışına yönelik düzenleme yapılıyor.
11- bedelin ödenmemesi nedeniyle ihalenin feshi halinde, kişinin sorumlu olacağı tutar netleştiriliyor.
12- akaryakıt şirketlerine sıkı denetim getiriliyor.
13- geçici iş göremezlik ödeneği hesaplamasına üst limit getiriliyor.
14- tarım kredi kooperatifleri tarafından kullandırılan tarımsal krediler yapılandırılıyor.
15- prim teşviki, destek ve indirimlerden geriye dönük yararlanma ve başka teşvikle değiştirme imkanı kaldırılıyor.
bunlardan hiçbiri doğrudan doğruya halkı ilgilendirmiyor :/
(alıntı)
Umarım bu değildir zatenKaynak saglam değil bide bu kadar saçma bi reform paketimi olur hiç biri ise yaramaz
Böyle bir hakarette bulunamazsın dostum
Bahsettiğin şeylerin dediğin şeyle hiçbir alakası yok.Siz Ak Partiyi destekleyenlere ''koyun,makarnacı vs.'' derken bir sorun yok biz CHPKK deyince batıyor CHPKK böyle devam ederse fazla ömrü yok onu da bilin
bir de saraydan o bilgilerin sızabilcegini sanmıom yani o cesarete bir adam yokdur heraldeUmarım bu değildir zaten
Bu konu kilitlenmiştirbu gün reform paketi açıklanacak halkı memnun etmezlerse 2023 de %70 giderler
sizin bu paketen beklentiniz ne