Marshal
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
Katılıyorum.Japonya'da intihar oranı en yüksek olan ülke. Bununda mı sorumlusu AKP?
Psikolojisi bozulan intihar ediyor. Burada kesinlikle yönetim suçlu denemez.
Tam olarak ne hayali çalıyor hükümet. Ekonominin veya işsizlik oranının kötü seviyelerde olmasının tek suçlusu hükümet mi? Bu hükümetten önce çok kısa zamanda kolay bir şekilde ev, araba alabiliyordunuz da bu hükümet gelince mi alamaz oldunuz?Açık açık ben ve benim gibi milyonlarca gencin hayallerini umutlarını çaldınız demiş Allah aşkına bana japonya fln deme burda iktidar yüzünden bir genç intihar ediyor hala hükümet savunma peşindesiniz.
Üzgünüm ama eski yıllara göre artmasının sebebi sadece yönetim değil Türkiye'nin toplumsal yapısının ve genç nesillerin fikri yöneliminin zamanla değişimidir.Üzgünüm ama eski yıllara göre artmasının bir sebebi varsa o da yönetimdir. Bizdeki toplum yapısı bu intiharların az olmasının sebebidir.
Ben ülke iyi durumda falan demiyorum, elbet çok daha iyi bir şekilde yönetilebilirdi ama bir intihardan dolayı yönetime suç bulmak çok mantıksızca. İntihar eden gencin ileri derecede psikolojik sorunları olduğu çok aşikar.