Neler Yeni

AKPYE CHPDEN Tarihi Darbe

Gif Man

80+ Gold
Bilmiyorum ki babam İran Vatandaşı diye geçiyor sonuçta Azerbaycan Vatandaşı diye geçse zaten sorun yok ama İran Vatandaşı diye geçtiği için vermiyorlardır sanırım
Verirler Ya Baban Azerbaycanda Yaşamışya Daha Önce .

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
seçime o kadar beklentisiz girdim ama sonuçları görünce o kadar çok gaza geldim ki resmen chp kırdı geçirdi akp ye ama bu seçim yrp ye yazar oy oranını aşırı arttırmış

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,481
İsim
Sarp Yılmaz
seçime o kadar beklentisiz girdim ama sonuçları görünce o kadar çok gaza geldim ki resmen chp kırdı geçirdi akp ye ama bu seçim yrp ye yazar oy oranını aşırı arttırmış
YRP de çok tehlikeli bir parti çok kötü açıklamaları vardı yani pek mutlu olamıyorum YDP ve Hüdapar kaldırılması lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Verirler Ya Baban Azerbaycanda Yaşamışya Daha Önce .
Bakarım ona bir olabilir belki

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
YRP de çok tehlikeli bir parti çok kötü açıklamaları vardı yani pek mutlu olamıyorum YDP ve Hüdapar kaldırılması lazım.

yrp nin iki yolu var şu anda ya radikalleşicek yada modernleşicek açıkcası ben modernleşiceği kanaatindeyim açıklamaları da böyle gözüküyor tabanı aşırı sağcı islamcı insanlar olabilir ama fatih erbakan böyle bir insan değil ki yrp den bayağı tanıdığım var çoğu akp den veya chp den sıkılıp girmiş insanlar partido birçok sol görüşlü insan da var

Reindi

80+ Silver
ula bi konu açmışım uyudum bugün işe gitmedim nolmuş la burda PĞSGPKSDGKPSDPKG

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,481
İsim
Sarp Yılmaz
yrp nin iki yolu var şu anda ya radikalleşicek yada modernleşicek açıkcası ben modernleşiceği kanaatindeyim açıklamaları da böyle gözüküyor tabanı aşırı sağcı islamcı insanlar olabilir ama fatih erbakan böyle bir insan değil ki yrp den bayağı tanıdığım var çoğu akp den veya chp den sıkılıp girmiş insanlar partido birçok sol görüşlü insan da var
O zaman paşa paşa modernleşecek bazı canice ve çok geri kafalı açıklamaları var keza kazanan belediye başkanlarının yakında yaptığı açıklamalarda var o yüzden kendini düzeltmesi lazım.

Carl-S

80+ Gold
Yakın zamanda iktidar olurlarsa hiç şaşırmam.

İki partinin kaldırılması imkansız

Fark ederse kahrolayim. Cumhurbaşkanı reis olduğu sürece sıkıntı yok.

Verdiğiniz oylar umarım Mehmetçiğe kurşun olarak dönmez. Bölücüleri kazandırdınız

Son düzenleme:

SeryXS

80+ Bronze
Senin kimin ne olduğundan daha haberin yok. Doğruyu yanlışı ayırt et öyle gel laga luga yapma bence
1711995616242.png

1711995634443.png

1711995688032.png

1711995745671.png

1711995811839.png

Gayet belli kimin ne olduğu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Tekirdağlı Erşan Kuneri
vallahi tekirdağlı romanlar bile dalga geçti tekirdağda: 'HANİ BENİM RECEBİM RECEBİM.SANA SARI 1 LİRA VERECEĞİM.OLMASSA KARAKOLA GİDECEĞİM' diye bas bas müziği sonuna kadar açtılar.bayram ilan ettiler esmen.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,041,600
Üyeler
165,208
Son üye