Neler Yeni

Akraba Evliliğinin Zararları

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Berat İşler
Hocam çekemiyorlar o yüzden her zaman saldırmışlardır inançları yok inancı olmayana hiçbir laf anlatamazsınız Allah hidayet versin
Hocam, inançlı olmak ya da olmamak fark etmez. Şahıs, direkt olarak inanca hakaret ediyor.

p5pe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Mustafa DAĞ
Admin, moderatör vs yok mu ya. Bu arkadaş hala forumda nasıl barınıyor anlamadım. Bir kere inanç sahibi olmayabilirsin, bu sana kalmış bir durum ama insanların inançlarına saygı duymak durumundasın. Ona saygı durmuyorsun diyelim, bari insanlara alaylı şekilde cevaplar verme.

CihanDar.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Hakan ŞAHİN☪
Admin, moderatör vs yok mu ya. Bu arkadaş hala forumda nasıl barınıyor anlamadım. Bir kere inanç sahibi olmayabilirsin, bu sana kalmış bir durum ama insanların inançlarına saygı duymak durumundasın. Ona saygı durmuyorsun diyelim, bari insanlara alaylı şekilde cevaplar verme.
Şikayet ettim sadece uyarı aldı başka bir önlem yok

p5pe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Mustafa DAĞ
Şikayet ettim sadece uyarı aldı başka bir önlem yok
Bu kadarı fazla yani, umarım en kısa sürede forumdan uzaklaştırılır. Birkaç dk yazdıklarını okuyayım dedim tahammül edemedim.

CihanDar.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Hakan ŞAHİN☪
Bu kadarı fazla yani, umarım en kısa sürede forumdan uzaklaştırılır. Birkaç dk yazdıklarını okuyayım dedim tahammül edemedim.
Çok güzel ban yedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam kanka en iyisi sensin neden rage geçiriyorsun kapatmak isteseler şimdiye kapatırlardı modlar 2 saatir ekmek arası köfte yemiyo.
Usta kimse kimsenin düşüncelerini engelleyemez o yüzden burasıda her fikire açık bir ortam olduğu için öyle söyledim

Gorfo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Gorfo gorfo
Bende anlamadım adamın görüşüne saygı duydum ama İslam'a hakaret ediyorum dediğinde gözümde ne adamlığı kaldı ne insanlığı rapor da ettim ceza alması gerekiyor diye ama sadece uyarı yedi bence ban yemesi gerekiyor

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom