Aktif Kalıcı Oyun arkadaşı arıyoruz

Reaksiyon skoru
31
Merhaba bir grubum var 3 kişiyiz rainbow fornite warzone GTA 5 ready or not chivalry 2 gibi oyunlar oynuyoruz bir veya 2 arkadaş daha gurubumuza alabiliriz.bazı kriterlerimiz var her gün oynayacak arkadaş arıyoruz yaş kısmında sorun yaşadımiz için minimum 20 yaş ve üstü arkadaş arıyoruz farklı oyunlarada açığız ama oyunu beğenmemiz önemli oynadımiz oyunlari oynayacak ve oynamak isteyen arkadaşlar dedimiz kriterler dahilinde arkadaslik isteği atabilir ama ekleyip silen insanlardan sıkıldım iyi konuşup sonra silecekseniz hiç eklemeyin böyle insanlardan bıktım. bana Steam sesli sohbet kullanıyorum oradan konuşuruz.bu kadar discord kullanmıyorum steamden eklemek isteyen arkadaşlar için Steam arkadaşlık kodum budur:884720474 son olarak bir kere ekleyip bida yazmicak veya gelmicek arkadaşlar yazmasın.

Son düzenleme:
Merhaba bir grubum var 3 kişiyiz rainbow fornite warzone GTA 5 ready or not chivalry 2 gibi oyunlar oynuyoruz bir veya 2 arkadaş daha gurubumuza alabiliriz.bazı kriterlerimiz var her gün oynayacak arkadaş arıyoruz yaş kısmında sorun yaşadımiz için minimum 20 yaş ve üstü arkadaş arıyoruz farklı oyunlarada açığız ama oyunu beğenmemiz önemli oynadımiz oyunlari oynayacak ve oynamak isteyen arkadaşlar dediniz kriterler dahilinde arkadaslik isteği atabilir bana Steam sesli sohbet kullanıyorum oradan konuşuruz.bu kadar discord kullanmıyorum steamden eklemek isteyen arkadaşlar için Steam arkadaşlık kodum budur:884720474 son olarak bir kere ekleyip bida yazmicak veya gelmicek arkadaşlar yazmasın.
her gun oynayacak kısmında zorlarınırsınız

Maaş veriyor musunuz

Maaş veriyor musunuz
Bilmem veriyor muyuz konuyla alakalı arkadaş olmak vb bi yorumun yoksa konudan çıkmanı öneririm sizin gibilerden gerçekten bıktım insan gibi yazıyorum ukalaca alaya aliyorsunuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

her gun oynayacak kısmında zorlarınırsınız
Merhaba kral buluruz veya bulamayız sadece yazdım ama genede düzgün yorumun için teşekkür ederim.

Bilmem veriyor muyuz konuyla alakalı arkadaş olmak vb bi yorumun yoksa konudan çıkmanı öneririm sizin gibilerden gerçekten bıktım insan gibi yazıyorum ukalaca alaya aliyorsunuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba kral buluruz veya bulamayız sadece yazdım ama genede düzgün yorumun için teşekkür ederim.
rica ederım ıyı forumlar

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Kalıcı tost bulursunuz umarım kalıcı dost ne kiralıyonuz mu SADDASSADSADDSADSA

Evet kiralıyorum alicanmi vereyim çok komik şu an gülmekten ağlıcam.konu ile alakan yoksa konudan çıkmanı öneririm.
Forum herkesin forumu kimi kimden kovuyonuz la kalıcı tost yazmamak gibi zekice bir şey yapabilirdin ama o kafa sende olmadığı için zor bulursun kalıcı tost yazık @TyShame

Forum herkesin forumu kimi kimden kovuyonuz la kalıcı tost yazmamak gibi zekice bir şey yapabilirdin ama o kafa sende olmadığı için zor bulursun kalıcı tost yazık @TyShame
Tmm kardeşim anladım Allah sana acil şifa versin asıl sana yazık kovdumda yok konuyla alakalı bir şey yapmıyorsun laf sokmaya yazıyorsun yani boşuna mesaj kalabalığı yapıyorsun anladinmi mükemmel arkadaşım benim.

Tmm kardeşim anladım Allah sana acil şifa versin asıl sana yazık kovdumda yok konuyla alakalı bir şey yapmıyorsun laf sokmaya yazıyorsun yani boşuna mesaj kalabalığı yapıyorsun anladinmi mükemmel arkadaşım benim.
Sayemde konun up alıyor ama sana fazla bile bu yardım kendini geliştir dostum yazık kafana

Sayemde konun up alıyor ama sana fazla bile bu yardım kendini geliştir dostum yazık kafana
Senin sayende upmi senin sayende Downa düşüyoz bu üslup ile bir yere gelemezsin ilk önce konuyu dalgaya vurmadan insan gibi yaz yada kendini geliştir deme eğer geliştirdim diyorsan ilk mesajina bak baya geliştirmişsin kişi kendinden bilir işi boşuna dememişler.

Kalıcı tost aramıyorum en azından tostum var benim @Michael_Scofield @SebekeSuyu @TyShame @qwerty12 tostlarım
Kardeşim bak konuya yazdım anlamiyorsam bidaha yazayım senin amacın dalga geçmek ise git dalgani başka bi yerde geç ha geçmicem diyorsan kendin bilirsin.ben düzgünce yazdım ama sen hala anlamak istemiyorsun konuyla arkadaş olmak istemiyorsan yazma amacın ne beni küçük düşürmek mi eline bişi geçiyorsa Okey ne diyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,874
Üyeler
184,696
Son üye
xolcaay
Geri