drakathx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,305
fena değil hiç yoktan iyidir bro çek keyfine bakdaha almadim ama alcam 825 liraya 3 lu set
fena değil hiç yoktan iyidir bro çek keyfine bakdaha almadim ama alcam 825 liraya 3 lu set
Fanlara göre değişiyorlianli de cfm degerleri kac
Şuan ise gideceğim de yarın hatırlatır isen bakayım reisimstrimer ne alabilirim peki gpu ya ve anakarta takıcam kullandığım gpu intel arc b580 limited edition siyah psu enermax revolution DFX 1350w gold anakartta Gigabayte Aorus X870 Elite hocam uyarmı birbirine ? birde kasama imzamda var kasam![]()
Infinityler 63 falandı galiba40 50 falanmi giris seviyesi
olur hocam sıkıntı yok sağolasınŞuan ise gideceğim de yarın hatırlatır isen bakayım reisim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Infinityler 63 falandı galiba
ahahahahaha sadece tanıtım videosu icin bile alınıraynısının beyazı var memnunum cok guzel kasa![]()
Zoko King Kumandalı ARGB Fanlı Temper Camlı Oyuncu Kasası 7 x 12 CM Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Zoko King Kumandalı ARGB Fanlı Temper Camlı Oyuncu Kasası 7 x 12 CM Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
kasamda bi tane bile beyaz parça yok hocam
bende bu fiyata çok iyi ama stok kalmamış sahibindende var tek iki tane egzoz fanı var full temper cam yani bi değerlendirebilirsin tabii ama içine böyle çok güzel boruları olan rgb soğutucu koymadın mı çokta hoş durmaz