Neler Yeni

alacağım ekipmanlar nasıl?

Bathan_YT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Batuhan Eroğlu
bence gayet iyi fiyat açısından bir sıkıntı yoksa fakat bir önerim var klavyede eğer biraz daha mekanik klavenin sesli olmasını seviyorsan blue switch alabilirsin tabi ki de karar senin ama gayet iyi bu haliyle de ekipmanlar güle güle kullan darısı benim başıma 2 sene sonra güzel bir bilgisayar alacağım inşAllah
annem fazla sesten baya rahatsız oluyor ondan dolayı kırmızı tercih ettim

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Rampage Fury X' e düşün C2' den iyi yükselirsende ROG Delta S harici bakma bile.

Klavye bence gereksiz pahalı. ROG Scope RX alınabilir Delta S ile güzel gidecektir hemde.

Veya Aorus K1 Cherry MX Red alınıp yanına Fury X alınır çooook daha ucuza getirilir. Ama kulaklık alacaksan ya ROG Delta S al ya da Rampage Fury X (Mpow Air) bütçene göre. C2 eskidi artık.

xawentis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Emin Akay
Instagram
https://www.instagram.com/xawentis/?hl=tr
Twitter
xawentis
bana göre klavye gereksiz pahalı oradaki oled ekran sizin hiç bir işinize bana göre yaramaz ben bu klavyeyi araştırmıştım aldığınız kil sayısını oraya yazıyor ve daha fazlasını ama zaten monitörden göre biliyorsunuz dediğim gibi gereksiz pahalı diğer ekipmanlarınız yani kulaklık ve mouseniz iyi hayırlı olsun

Bathan_YT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Batuhan Eroğlu
Rampage Fury X' e düşün C2' den iyi yükselirsende ROG Delta S harici bakma bile.

Klavye bence gereksiz pahalı. ROG Scope RX alınabilir Delta S ile güzel gidecektir hemde.

Veya Aorus K1 Cherry MX Red alınıp yanına Fury X alınır çooook daha ucuza getirilir. Ama kulaklık alacaksan ya ROG Delta S al ya da Rampage Fury X (Mpow Air) bütçene göre. C2 eskidi artık.
delta s de çok pahalı değil mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

bana göre klavye gereksiz pahalı oradaki oled ekran sizin hiç bir işinize bana göre yaramaz ben bu klavyeyi araştırmıştım aldığınız kil sayısını oraya yazıyor ve daha fazlasını ama zaten monitörden göre biliyorsunuz dediğim gibi gereksiz pahalı diğer ekipmanlarınız yani kulaklık ve mouseniz iyi hayırlı olsun
ne önerirsin klavye olarak

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Klavyeden bütçe ayırabilirsin dediğim gibi Delta S zorunlu değil yine de Cloud II' den iyi olan bir Rampage var. Ciddiyim bu konuda dalga falan değil. Bu yüzden ya Fury X ya da Delta S dedim zaten. Bu arada Fury X wireless. Aorus K1 + Delta S alabilirsin ama farklı marka ekipman haliyle farklı sürücüler olacaktır.

Flamesa

80+ Silver

xawentis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Emin Akay
Instagram
https://www.instagram.com/xawentis/?hl=tr
Twitter
xawentis
Mesaj otomatik birleştirildi:

ne önerirsin klavye olarak
size linklerini attım attığım site İTopya sitesidir ve şuan indirim var oradan isterseniz bakabilirsiniz bazı klavyelerin fiyat bandı yazmıyor fiyatlarını merak ediyorsanız diğer sitelere klavyelerin ismini yazarak bakabilirsiniz

Bathan_YT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Batuhan Eroğlu
size linklerini attım attığım site İTopya sitesidir ve şuan indirim var oradan isterseniz bakabilirsiniz bazı klavyelerin fiyat bandı yazmıyor fiyatlarını merak ediyorsanız diğer sitelere klavyelerin ismini yazarak bakabilirsiniz

teşekkür ederim ama pek beğenemedim ya

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,280
İsim
Berkecan Ergin
Klavyeye o kadar verme bence. Kulaklık olarak corsair virtuoso se al keyfıne bak. Klavye olarakta güzel seçenekler var. Mouse oalrakta fps oyunu ıynayacaksanız sensei ten öneririm

Top Bottom