Aldığım arabalar nasıl?

Sirius Blackw

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,621
Beyler geçenlerde konu açmıștím 2 tane Hot wheels araçlar hakkında.Koleksiyon yapacağım bugün ilk paçaları aldım.Nasıllar sizce?
20221111_162748.jpg
20221111_162740.jpg

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Fortunata
@SilahsızKuvvet☪

Son düzenleme:
meraktan soruyorum hot wheelste jdm arabaları var mı

Jdm ne oluyir tam?

Japon arabası oluyormuș.Toyota gibi markaların tknca arabası var.

Son düzenleme:
Beyler geçenlerde konu açmıștím 2 tane Hot wheels araçlar hakkında.Koleksiyon yapacağım bugün ilk paçaları aldım.Nasıllar sizce?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

@Fortunata
@SilahsızKuvvet☪
Alttaki model bende var, üsttekinide arıyorum. İkiside güzel modeller, hayırlı olsun.

Reis kaç para bunlar
25-30 lira oluyor şuan genelde. Bazı yerler 40a bile satıyor.

2 sene önce 8 tl iken abim koleksiyona başlamıştı. Vay be 30tl olmuş şimdi.

Alttaki model bende var, üsttekinide arıyorum. İkiside güzel modeller, hayırlı olsun.

25-30 lira oluyor şuan genelde. Bazı yerler 40a bile satıyor.
Kanka sende kaç parça var?

Beyler geçenlerde konu açmıștím 2 tane Hot wheels araçlar hakkında.Koleksiyon yapacağım bugün ilk paçaları aldım.Nasıllar sizce?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

@Fortunata
@SilahsızKuvvet☪
Gayet güzel hocam. Koleksiyon olması için kutusundan çıkarmıyorsunuz anlıyorum ama ben onu sürmek isterdim heralde ya :D

Tabii ki var ama özel araçlar pahalı olabiliyor genelde. Hele ki hızlı ve öfkeli özel seri araçları baya pahalı.

Gayet güzel hocam. Koleksiyon olması için kutusundan çıkarmıyorsunuz anlıyorum ama ben onu sürmek isterdim heralde ya :D

Tabii ki var ama özel araçlar pahalı olabiliyor genelde. Hele ki hızlı ve öfkeli özel seri araçları baya pahalı.
Valla kanka ben çıkaracaktım ama çıkarayım mı?

Atsana hepsini mümkünse.Bi de kanka bu custom ișine girilir mi?Arabayı pert etmek istemiyorum.

Valla kanka ben çıkaracaktım ama çıkarayım mı?

Atsana hepsini mümkünse.Bi de kanka bu custom ișine girilir mi?Arabayı pert etmek istemiyorum.
Normal de koleksiyoncular çıkarmaz güzel bir araban varsa değerini kaybetmez ama koyacak yerin varsa hem de ben satmak istemiyorum hem ilgilenir oynarım dersen çıkart yani.

Geri