Satıcı insaflıysa iade olur ama harici olarak önce servise gider oradaki rapora göre iade edersin ancak3 gün önce aldığım ekran kartı elime ulaştı n11 den almıştı ve kutusunu açarken bant çok güçlü olduğu için ekran kartının kutusunun kartonu azıcık kalktı sorun olur mu iade ederken beğenmedim performansını.
İntel b 580hangi ekran kartı?
Hocam youtubede her şey yok rust test videosunda 80 fps alan kart 15 fps alıyor benim 5 yılım kart 15 fps alıyor taneİnternetten araştırıp alsaydın ya? Üstüne kutuya da zarar vermişsin. Ürünü de 2. el kategorisine sokmuşsun. Bir de keyfi iade. Bakın tüketiciyi savunurum normalde ben de bu aralar 1-2 kulaklık alıp iade ettim kafama uymadığından ama. Kafama sığmadı hani kullanamıyorum.
Ama ekran kartının kaç FPS vereceği cartı curtu her şeyi yutupta var zaten. İade alırlarsa asıl zaten garip olur.
Hocam işte azıcık kartınun üstü kalktıben tablet ıade ettım 14 gunluk hakkın var hocam ama keske kutuya zarar vermeyeydın yınede yolla kabul edeceklerını dusunuyorum hakkın sonucta bende gerekcesız ıade ettım kosulsuz sartsız ıademı kullanıp baska cıhaz aldım
kanka kutusundan işey olmaz fazla yırtılmadıysa benimkide yırtıldı iade etmedim3 gün önce aldığım ekran kartı elime ulaştı n11 den almıştı ve kutusunu açarken bant çok güçlü olduğu için ekran kartının kutusunun kartonu azıcık kalktı sorun olur mu iade ederken beğenmedim performansını.
gonder sen alırlar bence zaten almak zorundalar ben bahane bulurlar dıye dedımHocam işte azıcık kartınun üstü kalktı
Ama kutuya zarar gelse almıyorlar diye biliyorumgonder sen alırlar bence zaten almak zorundalar ben bahane bulurlar dıye dedım
Hocam yırtılma sayılmaz hani bir kartona bant yapistirdiginda birden cekince hani üst katmanı çıkar ya banta yapışır öyle oldukanka kutusundan işey olmaz fazla yırtılmadıysa benimkide yırtıldı iade etmedim
anladım kanka hepsimi yoksa bşr kısmımı oldu bir kısmı olduysa sorun olmazAma kutuya zarar gelse almıyorlar diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam yırtılma sayılmaz hani bir kartona bant yapistirdiginda birden cekince hani üst katmanı çıkar ya banta yapışır öyle oldu