Neler Yeni

Aldığım ekran kartını iade etmem istiyorum

Crash1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Sefa
3 gün önce aldığım ekran kartı elime ulaştı n11 den almıştı ve kutusunu açarken bant çok güçlü olduğu için ekran kartının kutusunun kartonu azıcık kalktı sorun olur mu iade ederken beğenmedim performansını.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Onur KAYA
Sorun olabilir ayrıca gerekçesiz iadeye artık sorun çıkarıyorlar diye biliyorum

Clayz

80+ Silver
ben tablet ıade ettım 14 gunluk hakkın var hocam ama keske kutuya zarar vermeyeydın yınede yolla kabul edeceklerını dusunuyorum hakkın sonucta bende gerekcesız ıade ettım kosulsuz sartsız ıademı kullanıp baska cıhaz aldım

3 gün önce aldığım ekran kartı elime ulaştı n11 den almıştı ve kutusunu açarken bant çok güçlü olduğu için ekran kartının kutusunun kartonu azıcık kalktı sorun olur mu iade ederken beğenmedim performansını.
Satıcı insaflıysa iade olur ama harici olarak önce servise gider oradaki rapora göre iade edersin ancak

VS07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Vahit Sarıkaya
2 sene önce ekran kartı aldım n11 den. Performansını beğenmedim iade etmek istedim yolladım. Kutunun açma yeri yırtıldığı için sorun çıkardılar baya n11 de arkasında durmadı. Thh ile uğraşmak istemedim. O sıra kartlar zamlandı aldığım paranın fazlasına satmıştım. O yüzden elektronik şeyleri hepsiburada ve amazon dışında almamaya çalışıyorum.

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,324
İsim
Abdullah Aydoğdu
İnternetten araştırıp alsaydın ya? Üstüne kutuya da zarar vermişsin. Ürünü de 2. el kategorisine sokmuşsun. Bir de keyfi iade. Bakın tüketiciyi savunurum normalde ben de bu aralar 1-2 kulaklık alıp iade ettim kafama uymadığından ama. Kafama sığmadı hani kullanamıyorum.
Ama ekran kartının kaç FPS vereceği cartı curtu her şeyi yutupta var zaten. İade alırlarsa asıl zaten garip olur.

Crash1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Sefa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hangi ekran kartı?
İntel b 580
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnternetten araştırıp alsaydın ya? Üstüne kutuya da zarar vermişsin. Ürünü de 2. el kategorisine sokmuşsun. Bir de keyfi iade. Bakın tüketiciyi savunurum normalde ben de bu aralar 1-2 kulaklık alıp iade ettim kafama uymadığından ama. Kafama sığmadı hani kullanamıyorum.
Ama ekran kartının kaç FPS vereceği cartı curtu her şeyi yutupta var zaten. İade alırlarsa asıl zaten garip olur.
Hocam youtubede her şey yok rust test videosunda 80 fps alan kart 15 fps alıyor benim 5 yılım kart 15 fps alıyor tane

Crash1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Sefa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben tablet ıade ettım 14 gunluk hakkın var hocam ama keske kutuya zarar vermeyeydın yınede yolla kabul edeceklerını dusunuyorum hakkın sonucta bende gerekcesız ıade ettım kosulsuz sartsız ıademı kullanıp baska cıhaz aldım
Hocam işte azıcık kartınun üstü kalktı

Valofren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Mahmud Said Erdem
Instagram
valofren
Discord
mt09kedy
YouTube
valofren
kanka kutusundan işey olmaz fazla yırtılmadıysa benimkide yırtıldı iade etmedim

Clayz

80+ Silver

Crash1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Sefa
gonder sen alırlar bence zaten almak zorundalar ben bahane bulurlar dıye dedım
Ama kutuya zarar gelse almıyorlar diye biliyorum

kanka kutusundan işey olmaz fazla yırtılmadıysa benimkide yırtıldı iade etmedim
Hocam yırtılma sayılmaz hani bir kartona bant yapistirdiginda birden cekince hani üst katmanı çıkar ya banta yapışır öyle oldu

Valofren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Mahmud Said Erdem
Instagram
valofren
Discord
mt09kedy
YouTube
valofren
Ama kutuya zarar gelse almıyorlar diye biliyorum

Hocam yırtılma sayılmaz hani bir kartona bant yapistirdiginda birden cekince hani üst katmanı çıkar ya banta yapışır öyle oldu
anladım kanka hepsimi yoksa bşr kısmımı oldu bir kısmı olduysa sorun olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,075,039
Üyeler
170,800
Son üye
halilcan54
Top Bottom