Neler Yeni

aldığım şarabın mantar tarafı kırılmış

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Arkadaşlar merhaba, yılbaşı için eve şarap aldım 3 şişe 1ini açtırdım bugün içerim diye ancak adam mantarı açarken kırmış şarabın içine girmişmidir?

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,958
İsim
göksel yurtcan
girmiş olabilir olmayada bilir süzgeçle koyun en kötü tozdan da küçük parçalar midenize gider oradanda geri çıkar zaten

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
girmiş olabilir olmayada bilir süzgeçle koyun en kötü tozdan da küçük parçalar midenize gider oradanda geri çıkar zaten
içerken zaten bir süre ağzımda gezdiriyordum o şekilde bakıyorum artık ölürsem ölürüm yapacak bişey yok.

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar merhaba, yılbaşı için eve şarap aldım 3 şişe 1ini açtırdım bugün içerim diye ancak adam mantarı açarken kırmış şarabın içine girmişmidir?
Daha önceden arkadaşla şarap açarken mantarını şişenin içine ittirdik. Tadında falan sorun olmadı. Parça halinde olmasından çekiniyorsan süzgeçle süzmekte fayda var hocam.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Daha önceden arkadaşla şarap açarken mantarını şişenin içine ittirdik. Tadında falan sorun olmadı. Parça halinde olmasından çekiniyorsan süzgeçle süzmekte fayda var hocam.
hocam mantar kırılmadı, şişenin camı kırıldı ufak bir parça içine kaçtı mı diye tedirgin oldum

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
hocam mantar kırılmadı, şişenin camı kırıldı ufak bir parça içine kaçtı mı diye tedirgin oldum
Anladım hocam. Sorun olacağını sanmıyorum. Zaten büyük parça olsa kadehe doldururken falan fark edilirdi.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Anladım hocam. Sorun olacağını sanmıyorum. Zaten büyük parça olsa kadehe doldururken falan fark edilirdi.
bende sanmıyorum ama ister istemez tedirgin oldum, zaten mantar zor çıkıyordu şişmiş kırmış şişeyi içine kaçmamıştır umarım.

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın
Süzgeç yardımıyla içebilirsin ama bence uğraşmana değmez. Benzer durumu yaşadım hiç umursamadan bardağa koyup içmiştik arkadaşlarımla bir şey olmadı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,741
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom