içerken zaten bir süre ağzımda gezdiriyordum o şekilde bakıyorum artık ölürsem ölürüm yapacak bişey yok.girmiş olabilir olmayada bilir süzgeçle koyun en kötü tozdan da küçük parçalar midenize gider oradanda geri çıkar zaten
Daha önceden arkadaşla şarap açarken mantarını şişenin içine ittirdik. Tadında falan sorun olmadı. Parça halinde olmasından çekiniyorsan süzgeçle süzmekte fayda var hocam.Arkadaşlar merhaba, yılbaşı için eve şarap aldım 3 şişe 1ini açtırdım bugün içerim diye ancak adam mantarı açarken kırmış şarabın içine girmişmidir?
hocam mantar kırılmadı, şişenin camı kırıldı ufak bir parça içine kaçtı mı diye tedirgin oldumDaha önceden arkadaşla şarap açarken mantarını şişenin içine ittirdik. Tadında falan sorun olmadı. Parça halinde olmasından çekiniyorsan süzgeçle süzmekte fayda var hocam.
Çok dar süzgeç ile süzmeni tavsiye ederim.hocam mantar kırılmadı, şişenin camı kırıldı ufak bir parça içine kaçtı mı diye tedirgin oldum
Tahminimce ufak cam parçası öldürmez.içtim bitti hocam ölürsem ölürüm artık, tıpa zar zor çıkıyordu içine kaçtığını sanmıyorum
Anladım hocam. Sorun olacağını sanmıyorum. Zaten büyük parça olsa kadehe doldururken falan fark edilirdi.hocam mantar kırılmadı, şişenin camı kırıldı ufak bir parça içine kaçtı mı diye tedirgin oldum
bende sanmıyorum ama ister istemez tedirgin oldum, zaten mantar zor çıkıyordu şişmiş kırmış şişeyi içine kaçmamıştır umarım.Anladım hocam. Sorun olacağını sanmıyorum. Zaten büyük parça olsa kadehe doldururken falan fark edilirdi.