Aldığım ssd sahte mi ?

n11 biraz ilgilense keşke şu tarz olaylarla hem algı oluşuyor n11den almayın diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Muhtemelen çinden bir marka getirtip üstüne sandisk etiketi yapıştırmışlar. Kutusu duruyor mu ssdnin? varsa atar mısın?
Kutusu bu

Ekler

• IMG_20230419_221105.jpg
    IMG_20230419_221105.jpg
    1.8 MB · Hit: 82
  • IMG_20230419_221100.jpg
    IMG_20230419_221100.jpg
    2.5 MB · Hit: 79
n11 biraz ilgilense keşke şu tarz olaylarla hem algı oluşuyor n11den almayın diye

Muhtemelen çinden bir marka getirtip üstüne sandisk etiketi yapıştırmışlar. Kutusu duruyor mu ssdnin? varsa atar mısın?
@MuratTheFounderOfGariban
@Emmree
IMG_20230419_221201.jpg

@Emmree hocam bi crystal disk mark yaparmısınız

Encbilgisayar daha önce sahte sattı diye biliyorum 3d ultrada sahtesi çok olan bir ssd ben sahte diyorum

Gamebooster öneren adamdan ne beklerdin?
Hocam siz iyi misiniz? Gameboosteri fiyat performans olarak önerdim ve paneli de kullanıcı yorumlarına göre iyiydi gayet mudili daha uygun fiyata yok diye önerdim. Önerdiğim SSD sahte çıktı diye ben mi suçlu oluyorum? Suçlu oluyorsam da zahmetin bedeli neyse öderim gerekirse ssdyi ben öderim hiç sıkıntı değil.

Hocam siz iyi misiniz? Gameboosteri fiyat performans olarak önerdim ve paneli de kullanıcı yorumlarına göre iyiydi gayet mudili daha uygun fiyata yok diye önerdim. Önerdiğim SSD sahte çıktı diye ben mi suçlu oluyorum? Suçlu oluyorsam da zahmetin bedeli neyse öderim gerekirse ssdyi ben öderim hiç sıkıntı değil.
hocam sakin ssd sahte çıkabilir sizlik bir durum yok 1 e 1 kopya yapıyorlar teknobiyotik bile sahte samsung ssd satıyor yani

Sandisk 3D Ultra DRAMli diye fiyatına göre en iyisiydi diye onu önerdim normal olarak. Satıcı olarak normal fiyatına tek n11den alabiliyorduk. 2. muadil olarak Patriot burst vardı o da ateş pahası.

Sandisk 3D Ultra DRAMli diye fiyatına göre en iyisiydi diye onu önerdim normal olarak. Satıcı olarak normal fiyatına tek n11den alabiliyorduk. 2. muadil olarak Patriot burst vardı o da ateş pahası.
Sizlik bi problem yok hocam ben n11 müşteri hizmetleritle iletişime geçdim 2 gün içersinide aranacaksınız dedi ilk basda sahte oldugunu nerden anladınız fakan diye sordu

Eskiden Aliexpress'ten bir şey almaya korkardık sahte çıkar diye, şimdi korktuğumuz başımıza geliyor :D

Geri