Aldığım ürünün faturası kaybettim nasıl bulabilirim

yusuf544

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
483
SELAMÜN ALEYKÜM
Aldığım ürünğn faturasını nerede olduğunu bilmiyorum vatan dan almıştım nereden bulabilirim telefon üzerinden baktım maalesef çıkmadı.mağazaya gidip söylesem bulabilirlermi.

Son düzenleme:
Mail olarak atmış olabilirler sms olarak link atmış olabilirler veya sitesine girip tel no ile giriş yaparsan orada da siparişlerim kısmında vs görünebilir

Mail olarak atmış olabilirler sms olarak link atmış olabilirler veya sitesine girip tel no ile giriş yaparsan orada da siparişlerim kısmında vs görünebilir
Çok teşekkür ederim deneyeceğim.🙂

vatan sitesınden gırıs yapmayı denedınız mı numaranız kayıtlıdır zaten mevcut hesap var derse siteden bulabilirsiniz

maalesef vatan üzerinden başıma gelmedı mediamarkt gibi yerlerde basıma geldi aynı olay ama sipariş no vermem yeterli oldu iade onarım için faturam yoktu.
Bende ürünü satıcam ama faturasını bulamıyorum bi türlü mağazaya gidip söylesem bulurlarmı acaba.

Ürünü alırken numaramızı alıyorlar illaki olmaları lazım denilen en kısa zamanda
vatana giriş yapıp siparişlerim kısmından yılına göre baksanız çıkıyor zaten
başka mailleriniz varsada kontrol edin oradadır yoksa zaten gidin mağazaya şu ürünü almıştım zamanında cart curt çıkarır verirler fatura

Geri