ALİ BABACAN şimdiden AKP-MHP ye beraber çalışalım çağrısı yapıyor :)

AKP ye FETO CU diye diye 39 maklubeciyi hemde CHP oylarıyla meclise soktular.

Bunu güzel paylasmissin. CHP nin Gobbels ablası ve Yalan söyleme Egitimlerine güzel örnek olmuş. 👍😀😀
Aynen Esenboğa havalimanını da akp yaptı zaten :D
Bu arada elimde halihazırda bir köprü var, yabancı değilsin uygun fiyata bırakabilirim.D

Tek kelime : Maklube
Ağır hemde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrica bunlar hep maklubeydi burada bir gunah kecisi arayacaksak partisinin koltuklarini bu maklubeler gibi sacma sapan insanlara veren kemal kilicdarogludur. Bu adamlar belli iste maklubeler. Maklubeyi siyasette degil soframda gormek istiyorum artik
Hocam bunu seçimden önce anayasayı değiştirmek için söylemiş yine medya Manipülasyonu.

Aynen Esenboğa havalimanını da akp yaptı zaten :D
Bu arada elimde halihazırda bir köprü var, yabancı değilsin uygun fiyata bırakabilirim.D
Terlik kitlede dene şansını, bu tarafta işin olmaz. Nasıl olsa herşeye inanıyorlar. CHP.net ten yazdır hemen alırlar :) :)

Terlik kitlede dene şansını, bu tarafta işin olmaz. Nasıl olsa her şeye inanıyorlar. CHP.net ten yazdır hemen alırlar :) :)
Valla güzel bir kafa malı nerden bulduysan iyi mal bulmuşun :D
Ülkeye kimin soktuğunu biliyoruz da satanı bulamıyoruz bir türlü...
Mehdiyim dese inanacak olan troller gelmiş bize racon kesiyor :D
Dediğim gibi çook pişman olacaksınız çok...

Valla güzel bir kafa malı nerden bulduysan iyi mal bulmuşun :D
Ülkeye kimin soktuğunu biliyoruz da satanı bulamıyoruz bir türlü...
Mehdiyim dese inanacak olan troller gelmiş bize racon kesiyor :D
Dediğim gibi çook pişman olacaksınız çok...
Sen pişmanlığı bırak pişmaniyeye doğru İzmite koşmaya başla. Giderkende 3-4 köprü daha kitlersin belki Terliklere. :) :) :) İşe bak; PKK lıları FETÖ cüleri serbest bırakacaz diyen terlikler bize MİLLİYETÇİLİK dersi vermeye kalkıyor. Ne günlere kaldık yarabbim...

Son düzenleme:
Sen pişmanlığı bırak pişmaniyeye doğru İzmite koşmaya başla. Giderkende 3-4 köprü daha kitlersin belki Terliklere. :) :) :)
Zaten izmitten geldim paşam 2 yıl önce :D
Sen afganistana koşmaya başla bence :) Yakında orada kimse kalmayacak 😁 😁
Rahat rahat hakettiğiniz gibi yaşarsınız.
İyi geceler...

Zaten izmitten geldim paşam 2 yıl önce :D
Sen afganistana koşmaya başla bence :) Yakında orada kimse kalmayacak 😁 😁
Rahat rahat hakettiğiniz gibi yaşarsınız.
İyi geceler...
Canım sanada Serbest bırakacağınızı söylediğiniz PKK lılarla ve FETÖ cülerle mutluluklar. Sende hakettiğin gibi onlarla koyun koyuna yaşa. İyi geceler...

algı yapan haber sayfalarını takip etmek yerine araştırırsan sözünü çarpıttıklarını öğrenirsin kardeşim

algı yapan haber sayfalarını takip etmek yerine araştırırsan sözünü çarpıttıklarını öğrenirsin kardeşim
Mynet kardeşim. Odamı AKP sitesi? Ben tarafsız hatta CHP ye daha yakın biliyorum ama sen yandaş yada fondaş diyorsan bi bakarım.

Her cevabını teker teker okudum. Umarım milleti trollemek için bu şekilde konuşuyorsundur yoksa ciddi manada yardıma ihtiyacın var.

Hocam bunu seçimden önce anayasayı değiştirmek için söylemiş yine medya Manipülasyonu.
Ben size söyleyeyim bu adamlar bunu her an diyebilir.
Bunlar ağzına kadar maklube ve satıcılık kokuyor.
Bu adamlar tehlikeli

Her cevabını teker teker okudum. Umarım milleti trollemek için bu şekilde konuşuyorsundur yoksa ciddi manada yardıma ihtiyacın var.

Mandog(köpekadam) güzel nickmiş :) Neyse boşverelim nickini. Yok kardeşim biz neye inanırsak onu deriz. Bigün megri, bigün milliyetçiyiz, bigün Yaşasın milli görüş, bigün 1/4 domuz yedik demeyiz. Ne düşünüyorsak, ne biliyorsak onu konuşuruz. Alışık değilsin galiba.... Bana yardımmı edeceksin, hayırdır? Yardımsever Terlik :)

Babacan, "Millet İttifakı'nın Anayasa değişiklik teklifini kabul ederlerse gelsinler değiştirelim" diyor:

AKP-MHP "biz DEVA için yaşıyoruz, DEVA nın anayasa değişikliğine çalışalım" diyecek ve gelecekler. Öylemi demiş? La bu adam CHP olmasa vekil mekil çıkaramazdı bu siyasi zekayla. :) :) 0 oyla 14 vekil kaptı CHP den, AKP-MHP yide CHP zannediyor heralde. :) :)

Ben size söyleyeyim bu adamlar bunu her an diyebilir.
Bunlar ağzına kadar maklube ve satıcılık kokuyor.
Bu adamlar tehlikeli
Davutoğlu Grubunu topladı zaten. Daha meclise gitmeden CHP rozeti almadan kendi vekilleriyle parti binasında grup toplantısı yaptı bile. 0 oyla 10 Vekil kaptın, bari 1 ay bekleseydin :) :)

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,107
Üyeler
185,223
Son üye
Ayazz1
Geri