Neler Yeni

ALİ BABACAN şimdiden AKP-MHP ye beraber çalışalım çağrısı yapıyor :)

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
AKP ye FETO CU diye diye 39 maklubeciyi hemde CHP oylarıyla meclise soktular.

Bunu güzel paylasmissin. CHP nin Gobbels ablası ve Yalan söyleme Egitimlerine güzel örnek olmuş. 👍😀😀
Aynen Esenboğa havalimanını da akp yaptı zaten :D
Bu arada elimde halihazırda bir köprü var, yabancı değilsin uygun fiyata bırakabilirim.D

arturo

80+ Silver
Tek kelime : Maklube
Ağır hemde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrica bunlar hep maklubeydi burada bir gunah kecisi arayacaksak partisinin koltuklarini bu maklubeler gibi sacma sapan insanlara veren kemal kilicdarogludur. Bu adamlar belli iste maklubeler. Maklubeyi siyasette degil soframda gormek istiyorum artik
Hocam bunu seçimden önce anayasayı değiştirmek için söylemiş yine medya Manipülasyonu.

İceWolf

80+ Silver
Aynen Esenboğa havalimanını da akp yaptı zaten :D
Bu arada elimde halihazırda bir köprü var, yabancı değilsin uygun fiyata bırakabilirim.D
Terlik kitlede dene şansını, bu tarafta işin olmaz. Nasıl olsa herşeye inanıyorlar. CHP.net ten yazdır hemen alırlar :) :)

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Terlik kitlede dene şansını, bu tarafta işin olmaz. Nasıl olsa her şeye inanıyorlar. CHP.net ten yazdır hemen alırlar :) :)
Valla güzel bir kafa malı nerden bulduysan iyi mal bulmuşun :D
Ülkeye kimin soktuğunu biliyoruz da satanı bulamıyoruz bir türlü...
Mehdiyim dese inanacak olan troller gelmiş bize racon kesiyor :D
Dediğim gibi çook pişman olacaksınız çok...

İceWolf

80+ Silver
Valla güzel bir kafa malı nerden bulduysan iyi mal bulmuşun :D
Ülkeye kimin soktuğunu biliyoruz da satanı bulamıyoruz bir türlü...
Mehdiyim dese inanacak olan troller gelmiş bize racon kesiyor :D
Dediğim gibi çook pişman olacaksınız çok...
Sen pişmanlığı bırak pişmaniyeye doğru İzmite koşmaya başla. Giderkende 3-4 köprü daha kitlersin belki Terliklere. :) :) :) İşe bak; PKK lıları FETÖ cüleri serbest bırakacaz diyen terlikler bize MİLLİYETÇİLİK dersi vermeye kalkıyor. Ne günlere kaldık yarabbim...

Son düzenleme:

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Sen pişmanlığı bırak pişmaniyeye doğru İzmite koşmaya başla. Giderkende 3-4 köprü daha kitlersin belki Terliklere. :) :) :)
Zaten izmitten geldim paşam 2 yıl önce :D
Sen afganistana koşmaya başla bence :) Yakında orada kimse kalmayacak 😁 😁
Rahat rahat hakettiğiniz gibi yaşarsınız.
İyi geceler...

İceWolf

80+ Silver
Zaten izmitten geldim paşam 2 yıl önce :D
Sen afganistana koşmaya başla bence :) Yakında orada kimse kalmayacak 😁 😁
Rahat rahat hakettiğiniz gibi yaşarsınız.
İyi geceler...
Canım sanada Serbest bırakacağınızı söylediğiniz PKK lılarla ve FETÖ cülerle mutluluklar. Sende hakettiğin gibi onlarla koyun koyuna yaşa. İyi geceler...

burhan001

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Burhan Çakar
algı yapan haber sayfalarını takip etmek yerine araştırırsan sözünü çarpıttıklarını öğrenirsin kardeşim

İceWolf

80+ Silver
algı yapan haber sayfalarını takip etmek yerine araştırırsan sözünü çarpıttıklarını öğrenirsin kardeşim
Mynet kardeşim. Odamı AKP sitesi? Ben tarafsız hatta CHP ye daha yakın biliyorum ama sen yandaş yada fondaş diyorsan bi bakarım.

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Her cevabını teker teker okudum. Umarım milleti trollemek için bu şekilde konuşuyorsundur yoksa ciddi manada yardıma ihtiyacın var.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hocam bunu seçimden önce anayasayı değiştirmek için söylemiş yine medya Manipülasyonu.
Ben size söyleyeyim bu adamlar bunu her an diyebilir.
Bunlar ağzına kadar maklube ve satıcılık kokuyor.
Bu adamlar tehlikeli

İceWolf

80+ Silver
Her cevabını teker teker okudum. Umarım milleti trollemek için bu şekilde konuşuyorsundur yoksa ciddi manada yardıma ihtiyacın var.

Mandog(köpekadam) güzel nickmiş :) Neyse boşverelim nickini. Yok kardeşim biz neye inanırsak onu deriz. Bigün megri, bigün milliyetçiyiz, bigün Yaşasın milli görüş, bigün 1/4 domuz yedik demeyiz. Ne düşünüyorsak, ne biliyorsak onu konuşuruz. Alışık değilsin galiba.... Bana yardımmı edeceksin, hayırdır? Yardımsever Terlik :)

Babacan, "Millet İttifakı'nın Anayasa değişiklik teklifini kabul ederlerse gelsinler değiştirelim" diyor:

AKP-MHP "biz DEVA için yaşıyoruz, DEVA nın anayasa değişikliğine çalışalım" diyecek ve gelecekler. Öylemi demiş? La bu adam CHP olmasa vekil mekil çıkaramazdı bu siyasi zekayla. :) :) 0 oyla 14 vekil kaptı CHP den, AKP-MHP yide CHP zannediyor heralde. :) :)

Ben size söyleyeyim bu adamlar bunu her an diyebilir.
Bunlar ağzına kadar maklube ve satıcılık kokuyor.
Bu adamlar tehlikeli
Davutoğlu Grubunu topladı zaten. Daha meclise gitmeden CHP rozeti almadan kendi vekilleriyle parti binasında grup toplantısı yaptı bile. 0 oyla 10 Vekil kaptın, bari 1 ay bekleseydin :) :)

Son düzenleme:
Top Bottom