Neler Yeni

ALİ BABACAN şimdiden AKP-MHP ye beraber çalışalım çağrısı yapıyor :)

İceWolf

80+ Silver
KK ye oy istediğimi nerden çıkardın paşam :D
De sen ne yapmayı çalışıyorsun kimseye vermedin madem neden etrafına saldırıyorsun :D
Kime vereceksin :D
He sıkıntı yok FETÖ diyorsun e tayyibemi verelim ?
E ozaman da ilerde TATÖ çıkacak bakalım o zaman da kandırıldık mı diyeceksiniz :D
Zerre onurunuz şerefiniz varsa çocuklarınızın geleceklerini surilerin hizbullahçıların namlusuna satmazsınız...
Ki yok !!
PKK ve FETOCULERİN namlusunda biri olarak büyük laflar etmişsin. Hudapari azından düşürmeyip, Feto-pkk yi yoksaymaya çalışan, umursamayan paşa sereften bahsetmiş. İP li bı arkadaşta böyle demişti. "Siz PKK nin yanında olmayiz diyorsunuz ama onlar sizin yanınızda ve siz onların olduğu yerdesiniz" diyince kahrından masayı terk etmişti. Tabi biraz şerefini sorgulayinca yapabileceği başkada bişey yoktu.

Zerre şerefin varsa, kanında sıkıntı yoksa, PKK-FETO nün olduğu yerde olmazsın....

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
PKK ve FETOCULERİN namlusunda biri olarak büyük laflar etmişsin. Hudapari azından düşürmeyip, Feto-pkk yi yoksaymaya çalışan, umursamayan paşa sereften bahsetmiş. İP li bı arkadaşta böyle demişti. "Siz PKK nin yanında olmayiz diyorsunuz ama onlar sizin yanınızda ve siz onların olduğu yerdesiniz" diyince kahrından masayı terk etmişti. Tabi biraz şerefini sorgulayinca yapabileceği başkada bişey yoktu.

Zerre şerefin varsa, kanında sıkıntı yoksa, PKK-FETO nün olduğu yerde olmazsın....
Hala zorla beni KK nin tarafına atıyor :D
Çünkü elinde başka bir şey yok çaresizsiniz haksızsınız...
Hem kendi şerefinizi hem çocuklarınızın geleceğini hem de vatanınızı satmış bir kaç çapulcudan ibaretsiniz.
Kanıma laf atacak kan sende yok öz be öz Çepni Türküyüm senin gibi ahriyan dönmesi değilim!!
Aday ol da verelim madem kimseden hayır yok 😁
Valla birine benzettim seni :D
Fetö Pkk diye bağırıp karşısına Fetö'cü Pkk'lı yaftası vurup arkada gizli iş çevirenler kuytuya kuyruğunu kıstıranlar !!
Şuan bizi yönetiyorlar :)
Kişi kendinden bilirmiş işi aslanım...

Son düzenleme:

İceWolf

80+ Silver
Hala zorla beni KK nin tarafına atıyor :D
Çünkü elinde başka bir şey yok çaresizsiniz haksızsınız...
Hem kendi şerefinizi hem çocuklarınızın geleceğini hem de vatanınızı satmış bir kaç çapulcudan ibaretsiniz.
Kanıma laf atacak kan sende yok öz be öz Çepni Türküyüm senin gibi ahriyan dönmesi değilim!!
Aday ol da verelim madem kimseden hayır yok 😁
Valla birine benzettim seni :D
Fetö Pkk diye bağırıp karşısına Fetö'cü Pkk'lı yaftası vurup arkada gizli iş çevirenler kuytuya kuyruğunu kıstıranlar !!
Şuan bizi yönetiyorlar :)
Kişi kendinden bilirmiş işi aslanım...
Aynen kişi kendinden bilirmiş işi. PKK-FETO ye destek atarak teröre dibine kadar ortak olan şuursuz, kalkmış diyorki cepniymisde, zurnanın son deligiymiste. Sen Çepni değilde KK nin ailesi gibi ERMENİ-İRAN kırması olabilirsin ancak. Yada Meral in ailesi gibi Diyarbakır'dan Selaniğe sürülmüş ERMENİ olup Diyarbakirliyim diyenlerden olabilirsin. Sorun ya şerefinde yada kanında.... Senin annenin adida KK gibi YEMUŞ mu, babanda İRAN limi? Yoksa Meral gibi Selanige surulen Ermenilerdenmisin. Yoksa Ümit gibi DEYLEM limisin?

Bu arada.ABD/AB demisin yoksa CHP 14. kattamisin bilmem ama sayın 3. seviye hesap. Birdaha önden 50 tane itini bitini gönderme canım. Bak sen gelince hepsi kesdi yazmayi. Söylede bitin olduklarini bu kadar belli etmesinler. Direk kendin gel bana, yekten. 😀😀😀 Nasıl işler iyimiydi? Bu seçim için; ABD nin gönderdiği 600.000.000$, AB nin gönderdiği 200.000.000€ dan iyi pay dustumu ekibine? Afferim la kene, layık olabildinmi bari sahiplerine? 👍👍

Son düzenleme:

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Uygunsuz davranış
Aynen kişi kendinden bilirmiş işi. PKK-FETO ye destek atarak teröre dibine kadar ortak olan şuursuz, kalkmış diyorki cepniymisde, zurnanın son deligiymiste. Sen Çepni değilde KK nin ailesi gibi ERMENİ-İRAN kırması olabilirsin ancak. Yada Meral in ailesi gibi Diyarbakır'dan Selaniğe sürülmüş ERMENİ olup Diyarbakirliyim diyenlerden olabilirsin. Sorun ya şerefinde yada kanında.... Senin annenin adida KK gibi YEMUŞ mu, babanda İRAN limi? Yoksa Meral gibi Selanige surulen Ermenilerdenmisin. Yoksa Ümit gibi DEYLEM limisin?

Bu arada.ABD/AB demisin yoksa CHP 14. kattamisin bilmem ama sayın 3. seviye hesap. Birdaha önden 50 tane itini bitini gönderme canım. Bak sen gelince hepsi kesdi yazmayi. Söylede bitin olduklarini bu kadar belli etmesinler. Direk kendin gel bana, yekten. 😀😀😀 Nasıl işler iyimiydi? Bu seçim için; ABD nin gönderdiği 600.000.000$, AB nin gönderdiği 200.000.000€ dan iyi pay dustumu ekibine? Afferim la kene, layık olabildinmi bari sahiplerine? 👍👍
Edit.1

Son düzenleme:

İceWolf

80+ Silver
Bütün sülalem akpli ve çok üst makamlarda :D
Sordurtabilirsin sıkıntı yok :)
Ama benim bir şerefim olduğundan yandaşlık yapmayıp sizin gibi mabad yalamıyorum...
"""Allah allah yandaş AKP liler mabad yalıyor ve bütün ailen AKP li.""" diyorsun.
Burda bir terslik yokmu? Direkt ailene küfret olsun bitsin. Beni boşuna kendinle uğraştırma :) :)

Ananı bacısı bir afganın insafına kalmış gelmiş burada erkeklik yapıyor.
Allah allah anan bacın bi afganın mı insafında. Ne diyo senin ağzın. Kurtar onları.

Son düzenleme:

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
"""Allah allah yandaş AKP liler mabad yalıyor ve bütün ailen AKP li.""" diyorsun.
Burda bir terslik yokmu? Direkt ailene küfret olsun bitsin. Beni boşuna kendinle uğraştırma :) :)

Allah allah anan bacın bi afganın mı insafında. Ne diyo senin ağzın. Kurtar onları.
Şimdi burada mağdur edebiyatı yapma kardeşim.
2 günlük siyasetçiler için birbirimizi kırmayalım...
Hakkını helal et benimki helal olsun.
Gerekeni yapalım.

İceWolf

80+ Silver
Şimdi burada mağdur edebiyatı yapma kardeşim.
2 günlük siyasetçiler için birbirimizi kırmayalım...
Hakkını helal et benimki helal olsun.
Gerekeni yapalım.
Benim senin aksine etrafımda çok fazla Atatürkçü kardeşlerim vardır ve onlara lafımdır. "Düğününüze bile gelmeyecek Boğaz Aşireti için, tabutunuzu taşıyacak dostlarınızla kötü olmayın." Ama malesef bu forumda çok fazla ETO grubu sosyal medya algı ekibi var. NET.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,392
İsim
Diyarhan
Şu mavi ve yeşil AKP ye o kadar MV gittik ona yanarım. Madımak benzincisi de çok ayrı %5 için girilen işe bak.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Benim senin aksine etrafımda çok fazla Atatürkçü kardeşlerim vardır ve onlara lafımdır. "Düğününüze bile gelmeyecek Boğaz Aşireti için, tabutunuzu taşıyacak dostlarınızla kötü olmayın." Ama maalesef bu forumda çok fazla ETO grubu sosyal medya algı ekibi var. NET.
Ak partiden milletvekili çıkarmış, ayriyetten belediye başkan yardımcılığı yapan ankara da iktidardan onlarca tanıdığım yakın aile mensuplarım var.
Ve bana ETO mensubu diyorsun :D
21 yıldır bu hedef saptırma taktiğinizi hep yedi bu millet bu sefer yine yiyecek gibi gibi...
Devam etme, fişlerler seni :)

Son düzenleme:

İceWolf

80+ Silver
Ne demek istiyorsun ??
Aç biraz...
Google amcana sor Boğazdaki aşireti. Kitapları oku, teyit et ve hepsinin akraba olduğunu kendin değerlendir diycemde kitap okumazsın gibi geliyor. O yüzden google amcana sor. İstanbuldaki en zengin mahallelerde hiç HDP li olmadan nasıl yüksek oy alıyorlar daha iyi anlarsın. Hatta hepsinin sahibi kim kafandada netleşmeye başlar.

KISA BİLGİ: Boğaz aşireti Türk ve müslüman değildir.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Google amcana sor Boğazdaki aşireti. Kitapları oku, teyit et ve hepsinin akraba olduğunu kendin değerlendir diycemde kitap okumazsın gibi geliyor. O yüzden google amcana sor. İstanbuldaki en zengin mahallelerde hiç HDP li olmadan nasıl yüksek oy alıyorlar daha iyi anlarsın. Hatta hepsinin sahibi kim kafandada netleşmeye başlar.

KISA BİLGİ: Boğaz aşireti Türk ve müslüman değildir.
Menkıbeci kitaplarından başka kitaplarda okuyorsunuz demek ??
Büyük gelişme dostum...
İlerde çok pişman olacaksın biliyorsun değilmi, cidden artık kafanın içinde ne var bilmiyorum ama yanlış organınla düşündüğün belli.
İmralıdan oy isteyenler bana boğaz aşireti edebiyatı yapmasınlar...
Hiçbirini desteklemiyorum, fakaaat bir proje olan bu Türk siyasinde ki siyasi artıkların def edilmesini istiyorum...
Siz kurtarıcınızı bulmuşsunuz zaten kendini peygamber ilan etmiş bile :D
1684952249955.jpeg

Diğeride bir bozkurt oluyor bir dersimli :)

İceWolf

80+ Silver
Menkıbeci kitaplarından başka kitaplarda okuyorsunuz demek ??
Büyük gelişme dostum...
İlerde çok pişman olacaksın, cidden artık kafanın içinde ne var bilmiyorum ama yanlış organınla düşündüğün belli.
İmralıdan oy isteyenler bana boğaz aşireti edebiyatı yapmasınlar...
Hiçbirini desteklemiyorum sadece bir proje olan bu Türk siyasinde ki siyasi artıkların def edilmesini istiyorum...
Siz kurtarıcınızı bulmuşsunuz zaten kendini peygamber ilan etmiş bile :D
Alıntıyı görüntüle
Diğeride bir bozkurt oluyor bir dersimli :)
Paşa efendi, o kadar terliksinizki, gözünüzü nefret o kadar bürümüşki, sizden olmayan herkese AKP li diyorsunuz, Maklubeci, şeriatçı, hizbullahçı diye iftira atıyorsunuz. Oysaki Maklubecilerde, hatta PKK nın Çiçek çocuklarıda CHP ve KK nın yanında. Göremeyecek kadar kör Terliklersiniz.....

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,900
Üyeler
165,743
Son üye
zuuks
Top Bottom